Autopia Expo-messen gikk av stabelen 14.- 16. april i fire haller i Stavanger Forum (https://autopiaexpo.no/ ). Antall besøkende var 14.700 som er ny rekord. Messen ble en kjempesuksess, store oppslag i Stavanger Aftenblad, og gode tilbakemeldinger fra publikum. På messen presenteres privatbiler, sykler, superbiler, nyhetene fra bilforhandlerne, og spesielle kjøretøy fra flere entusiastklubber. NMGK Rogaland Senter deltok med egen stand der vi presenterte tre av medlemmenes fineste biler.


Noen tidsriktige reiseeffekter minnet om tiden omkring bilenes produksjonsår, og en billedkavalkade med 98 bilder fra turer og festligheter rullet på en storskjerm. To – tre av våre medlemmer var til stede og fortalte om bilene, klubben og aktivitetene våre.

Standen lå nær inngangen og ble godt besøkt. Det var en god mulighet til å gjøre klubben kjent. Ingen meldte seg inn der og da, men vi regner med å få et nytt medlem eller to etter denne utstillingen. Dato for neste år er allerede satt: 5. – 7. april 2024, og vi stiller igjen!