NMGK Rogaland Senter arrangerte årsmøte og en trivelig årsfest den 25. februar i Gildesalen, Gamla Værket Tractørsted i Sandnes. Æresgjest var klubbens leder, Ola Thygesen.

Årsmelding, regnskap og budsjett ble godkjent. Arvid Johnsen ble gjenvalgt som nestleder. Johan Ørke ble gjenvalgt som kasserer og Reidar J. Mykletun som styremedlem. Erling Vølstad og Bjørn Chr. Grassdal var ikke på valg og fortsetter som henholdsvis senterleder og styremedlem.


Erling Vølstad og Kjetil Arnøy overrakte prisen «Årets ildsjel» (statuett og plakett) til Gaute Håland. Overrekkelsen ble begrunnet med at Gaute alltid stiller opp når han blir bedt om å ta et tak og svarer alltid «ingen problem».

Årsmøtet ble da forvandlet til årsfest. Etter en boblende velkomstdrikk ble en tre-retters middag servert i Gildesalen.

Vi hadde valgt restaurantens Pottemakermeny med kremet blomkålsuppe, tradisjonell sursteik og hjemmelaget karamellpudding. Korte og morsomme taler ble avhold, og Ola Thygesen delte noen historier med oss og roste klubben for god aktivitet. Artige vitser surret i rommet, og det ble orientert om driften og om sesongens program og turer. Fremfor alt – stemningen stod i taket.