Rear
Rear

MGA-dagene er det treffet der alt handler om MGA; Muligens den aller vakreste bilmodellen som noensinne kom ut av fabrikklokalene i Abingdon. MGA-dagene er et arrangement med lange tradisjoner i Norsk MG Klubb. Dagen har sitt utspring i et initiativ fra Ingrid og John Barrett tilbake på 90-tallet. I flere år valfartet derfor MGA-entusiaster til Ingrids og Johns fantastiske sted på Hov i Land. Etter at Ingrid og John ba om avløsning etter mange år har dagen blitt arrangert på ulike steder. Det har til og med vært noen års pause, uten gjennomførte MGA-dager.

Med rundt 250 MGAer i Norge ble savnet etter MGA-dagen så stort at klubben gjeninnførte arrangementet i 2016. På tross av værgudene var det mange som møtte opp, med biler i alle tilstander fra "concourse" til objekt på tilhenger. I 2018 ble MGA-dagen derimot avlyst på grunn av for liten interesse. Det året ville vi forsøke et litt større arrangement, over to dager. Det var tydeligvis for mye, så det er nå tilbake til utgangspunktet - én dag, én sammenkomst, mye hyggelig og uformelt samvær.

Poenget er å skape et forum der MGA eiere og -entusiaster kan møtes, beundre de vakre bilene og snakke sammen om alt fra tekniske utfordringer til spennende turer, og naturligvis, ha det hyggelig sammen. Arrangør er klubbens MGA-register, ledet av registerfører MGA, Halvor Asland.

MGA-dagen arrangeres vanligvis hvert år i august. Følg med på nyhetsoppdateringene her på nettsiden for kunngjøring om årets arrangement.