29. april arrangerte NMGK Rogaland Senter «Åpen dag og vårsjekk» på Sele Auto. Vårsjekken har vi arrangert siden 2015. Mange mindre og større feil er på denne måten blitt oppdaget før sesongen starter, og dette har hindret tekniske sammenbrudd når vi er på tur. Feil kan rettes på Sele Auto eller av eieren selv, ofte med hjelp fra verkstedgruppen vår. 

Karin stod klar i resepsjonen og sørget for både informasjon og rigging av kake- og kaffebuffet. I verkstedet var Eirik og Rolf klare til innsats. I år ble 11 biler grundig kontrollerte for feil på bremser, lys, hjuloppheng, bremsevæske og bremseslanger, kjølevæske og vannslanger, og alt som kan inspiseres når bilen henger på bukk.

Det var stor interesse for arrangementet: 32 medlemmer og co-drivere og to hunder koste seg med pølser, lapper, kaker og kaffe. Codriverne etablerte seg i «Ladies’ corner» der stemningen var høy mens hundene lekte og surret rundt og spiste kakebiter som falt på gulvet.

Sele Auto har en bred kundegruppe, og utenfor stod flere veteranbiler av andre merker enn MG og ventet på tur. Verkstedet har og åpnet en avdeling for salg av elsykler, så her møtes den gamle og nye tid. En demosykkel kunne prøves, denne ble flittig brukt, og flere vurderer nå et sykkelkjøp.

NMGK Rogaland Senter er takknemlige til Karin, Eirik og Rolf som gjestfritt åpner dørene på Sele Auto og stiller opp på en lørdag år etter år. Vi kan trygt si at dette er et «ordentlig verksted» som tar både biler og folk på alvor. Takk og til verkstedgruppen og turkomiteen for kaffe, kaker, lapper, grillmat, lotterigevinster og trivelig selskap.