Velkommen til NMGK Nettside

Dette er nettsiden til Norsk MG Klubb - en sosial medlemsklubb og interesseorganisasjon for folk som eier, eller har interesse for klassiske biler av merket MG. Vi er tilsluttet MG Car Club i Storbritannia som et nasjonalt senter for Norge.

Siden er avhengig av inspill fra medlemmene. Send artikkelforslag, nyheter, teknisk tips, interessant weblinker osv. til webmaster(a)nmgk.no.

mgregisterlogo 4862Som medlem i Norsk MG Klubb blir du en del av et landsomfattende interessefelleskap og blir kjent med andre som, i likhet med deg, er glade i, eller i hvert fall interessert i, disse spennende og sportslige engelske bilene. Enten det er moderne MG eller veteranbiler vil du finne likesinnede hos oss.

Les gjerne denne artikkelen først - der finner du konkret informasjon om klubben.  Enten du er ute etter sosialt felleskap eller teknisk hjelp og støtte, fellesskapet i klubben være til hjelp og støtte. Vi har lokale sentre på 10 steder rundt om i landet og de fleste stedene liker medlemmene å kjøre turer sammen, enten det er 2-3 biler på en liten kveldstur, eller store massemønstringer à la Norsk MG Rally.

2012-1Hva koster medlemskapet?

Medlemskap i klubben koster for tiden kr 500,- pr år. Det koster kr 600,- å melde seg inn i klubben, men dette beløpet dekker også kontingenten frem til det første årsskiftet. Hvis du melder deg inn etter 1 september dekker innmeldingen kontingenten i ytterligere et år.

Som medlem vil du motta medlemsbladet MG-magasinet som kommer ut med 4 nummer pr år.

Hvordan blir du medlem?

Du kan naturligvis kontakte klubben direkte pr telefon eller brev. Det enkleste og sikreste er likevel å melde seg inn her på nettsidene. I menyvalget "Innmelding hovedmedlem" fyller du ut et innmeldingsskjema og klikker på "Send", så er mesteparten gjort.

Medlemsfordeler

lmk logoI tillegg til medlemsbladet og fellesskapet med andre MG-entusiaster gir medlemskapet viktige rettigheter og fordeler. Medlemskapet i NMGK gir (etter ett års medlemskap) rett til å søke om forsikring gjennom Landsforbundet av Motorhistoriske Kjøretøyklubber - LMK.

Klubben har også, både sentralt og lokalt i sentrene, inngått avtaler med leverandører av varer og tjenester. Disse avtalene gir deg som medlem tilgang til gode rabatter.

Klubben har en rekke kontaktpersoner med spesiell ekspertise på engelske biler, og naturligvis spesielt på MG. Disse personene strekker seg langt for å gi gode råd og vink når behovet melder seg. Det kan forresten godt hende de hjelper deg selv om du ikke er medlem - for mange av disse personene er det nok at du trenger hjelp og viser interesse for deres hjertebarn.