Velkommen til NMGK Nettside

Dette er nettsiden til Norsk MG Klubb - en sosial medlemsklubb og interesseorganisasjon for folk som eier, eller har interesse for klassiske biler av merket MG. Vi er tilsluttet MG Car Club i Storbritannia som et nasjonalt senter for Norge.

Siden er avhengig av inspill fra medlemmene. Send artikkelforslag, nyheter, teknisk tips, interessant weblinker osv. til webmaster(a)nmgk.no.

mgcc-bannerNorsk MG Klubb er tilsluttet MG Car Club i England og er offisielt nasjonalt senter for Norge. Disse nettsidene er først og fremst medlemmenes online samlingssted når de ikke er ute på veien med bilene sine, eller i garasjen opptatt med stell, vedlikehold eller restaurering av en sportslig og vakker MG.

Du er velkommen til å bruke klubbens nettsider, enten du er medlem eller ikke. Det er riktignok slik at en del innhold er av klubb-intern karakter, eller å regne som medlemsfordel, og derfor forbeholdt medlemmene.

Brukerkonto

Nettsidene har dessuten en del innhold som krever en brukerkonto for tilgang. Dette gjelder for eksempel brukerforumet. Rubrikkannonsene er tilgjengelige for alle, men du må være innlogget med en brukerkonto for å få kontaktinfo til annonsørene. Etablering av brukerkonto er gratis og innebærer ingen forpliktelser, ut over det å oppgi korrekt informasjon ved registrering.

Brukernes medvirkning

Brukerne har anledning til, og oppfordres til, å bidra med stoff til nettsidene. På forumsidene oppmuntrer vi til brukernes aktive deltakelse gjennom meningsytringer, konstruktiv kritikk, teknisk bistand eller råd til andre brukere. På nettsidene for øvrig oppmuntrer vi brukerne til aktivt å sende inn stoff til nyhets-sidene eller til artikkelbiblioteket. Webmaster er naturligvis suveren i å vurdere om tilsendte bidrag skal publiseres, og eventuelt gi veiledning.