Velkommen til NMGK Nettside

Dette er nettsiden til Norsk MG Klubb - en sosial medlemsklubb og interesseorganisasjon for folk som eier, eller har interesse for klassiske biler av merket MG. Vi er tilsluttet MG Car Club i Storbritannia som et nasjonalt senter for Norge.

Siden er avhengig av inspill fra medlemmene. Send artikkelforslag, nyheter, teknisk tips, interessant weblinker osv. til webmaster(a)nmgk.no.

Nettsiden sanerer brukerdatabasen! Hundrevis av brukerkonti slettes!

Dersom du har hatt, eller fremdeles har, problemer med å logge inn, skyldes dette at brukerkontoen din har hatt tekniske feil og at den nå er slettet.  Som noen av dere, kanskje til og med de fleste, har sett, har det skjedd en del store og små endringer på nettsiden vår. Den umiddelbare årsaken er av teknisk karakter. Vi kunne ikke lenger benytte den gamle programvaren - den var rett og slett for gammel og kunne ikke tilfredsstille sikkerhetskravene. Eneste løsning var å lage ny side og flytte mest mulig over fra den gamle siden til den nye. Rent visuelt synes vi det har vært vellykket - teknisk har det bare vært sånn passe. For deg som bruker blir det dessverre litt plunder nå i overgangen.

Vi har observert at brukerkonti fra den gamle nettsiden opplever uforklarlige feil. Noen blir til og med nektet adgang. Så jeg har bestemt at vi sanerer hele brukerdatabasen. Med unntak av de som har vært innlogget de aller siste dagene, er alle brukerkonti nå slettet. Jeg ber om at dere som ikke lenger kommer inn med kontoen deres oppretter en ny. De som ønsker å delta i klubbens indre liv er faktisk avhengige av slik konto, blant annet for å avgi stemme på Årsmøtet. Så sett i gang.

Klikk på Login på toppmenyen. Nederst på innloggingsskjemaet står det: "Har du ikke en konto?" Klikk på den linjen for å komme til skjema for registrering av brukerkonto. Fyll ut og send inn. Så vil klubbens mange og utrettelige funksjonærer behandle skjemaet og godkjenne, samt tilordne rettigheter i henhold til medlemskap og eventuelle verv og funksjoner i klubben. Lykke til!

Eller klikk på Registrer Konto under Innlogging på denne siden og forsett som over.