Velkommen til NMGK Nettside

Dette er nettsiden til Norsk MG Klubb - en sosial medlemsklubb og interesseorganisasjon for folk som eier, eller har interesse for klassiske biler av merket MG. Vi er tilsluttet MG Car Club i Storbritannia som et nasjonalt senter for Norge.

Siden er avhengig av inspill fra medlemmene. Send artikkelforslag, nyheter, teknisk tips, interessant weblinker osv. til webmaster(a)nmgk.no.

Styret har gleden av å presentere for våre medlemmer en storbrukervtale med Thon Hotels. Hotelkjeden har hoteller fra Alta til Åsgårdstrand så når du er på tur finner du sikkert et hotell som passer deg der du er. Vi får -18% på en del utvalgte hoteller og -10% på de øvrige.

Du kan bestille rom her. I kolonnen til høyre, under ”Finn Ledig Hotell”, fyller du inn opplysningene og trykker på ”Finn Ledig Rom” Det vil nå komme opp en side der Norsk MG Klubbs spesialpriser vises for hver enkelt romkategori. Legg merke til at prisen er ”per rom” og i de fleste tilfelle inkluderer frokost. Desto tidligere du bestiller, desto bedre pris får du! Det ligger en prisautomatikk i Thon Hotels systemer som beregner prisen etter hvor mange bestillinger hotellet har i den aktuelle perioden. Er det lavt belegg når du bestiller vil du få lav pris. Om det er høy belegg når du bestiller blir prisen høyere, men du vil alltid få vår rabatt. Bestill derfor rom i tide om du kan!! Styret håper denne avtalen skal være til glede for mange medlemmer på reiser i privat regi, men også på tur med MG.