Velkommen til NMGK Nettside

Dette er nettsiden til Norsk MG Klubb - en sosial medlemsklubb og interesseorganisasjon for folk som eier, eller har interesse for klassiske biler av merket MG. Vi er tilsluttet MG Car Club i Storbritannia som et nasjonalt senter for Norge.

Siden er avhengig av inspill fra medlemmene. Send artikkelforslag, nyheter, teknisk tips, interessant weblinker osv. til webmaster(a)nmgk.no.

1999 MGA Day

MGA-dagen 2022 nærmer seg raskt. 28 august, fra klokken 1000, arrangerer MGA-registeret i NMGK en etterlengtet MGA-dag. Registeret har forresten skiftet navn og heter nå "MGA og moderne Magnette".

De to siste MGA-dagene er blitt avlyst grunnet Covid-19, men forhåpentligvis er pandemien godt bak oss nå. Derfor inviterer vi til MGA-dag hos klubbens nye kontaktperson for MGA, Halvor Asland.

 

2016 MGA Day

MGA-dagen pleier å være en hyggelig blanding av sosial hygge, god mat og teknisk erfaringsutveksling. Siden Halvor er dagens vert er det all grunn til å ta med seg tekniske spørsmål til dette arrangementet. Her får du ganske sikkert svar på det du måtte lure på.

Arrangementet er gratis og holdes på adressen Sjøstrandveien 25 A, 1391 Vollen. Nedenfor er den offisielle invitasjonen, som tidligere publisert blant annet på vår Facebook-gruppe. 

 

 

MGA-dagen 2022