Follo arsmøte 2015Onsdag 21. januar var det første medlemsmøte i Follo senters nye lokaler. De er ikke like herskapelige som vårt tidligere møtested, men vi har fått atskillig bedre plass, og det er mye lettere å prate sammen. Og det er vel mye av vitsen med å møtes?

Gjenvalg

Årsmøtet ga ingen store overraskelser. Kasserer Liv Sæterstøen var på valg, og senterleder Tore Lie stilte til valg for en ny to-årsperiode selv om han ble valgt i fjor. Poenget med det var å komme inn i en god rytme med to styremedlemmer på valg hvert år. Det var ingen andre kandidater til noen av vervene, så valget gikk ganske greit! (Senterleder hadde senere også gleden av å vinne MG-vin med bilde av seg selv...)

Forsikring og turer

Helge Syversen orienterte om LMK-forsikringen som er tilgjengelig gjennom NMGK, og de fordelene den byr på. De første tankene om turer i 2015 ble presentert. På spørsmål om noen av medlemmene har lyst til å ta ansvar for en tur eller to var det umiddelbart tre som meldte seg på. I tillegg har ett medlem allerede tatt ansvar for en søndagstur. Dette lover godt for sommersesongen!

Ny adresse

For de som har lyst til å komme innom på et Follo-møte er adressen Granheimtunet 3. Hvis du legger den inn på GPSen må du legge inn Ås og ikke Ski. Selv om postadressen er til Ski ligger Granheimtunet nemlig i Ås kommune.

Neste møte

Neste møte er onsdag 18. februar, og da skal vi bl.a. snakke om de mystiske SU-forgasserne. Velkommen til alle!

opr00002