Mange er nå i den mest hektiske innspurten for å klargjøre bilene forut for kjøresesongen. Om klargjøring av bilene finnes det svært mye nyttig informasjon i form av bøker samt internet, men ett tema har vist seg vanskelig å finne god og pålitelig informasjon omkring:

Rudge Withworth eikehjul

… som mange av våre biler er utstyrt med!! En som kjenner eikehjulet og prinsippet svært godt, er klubbens Nestleder Halvor Asland.

HAMGA1

(Halvor stiftet bekjentskap med eikehjul allerede i 1978)

En Sivilingeniør-utdannelse fra NTH/NTNU i Trondheim, mange års praktisk erfaring med eikehjul, samt flere artikler om temaet i klubbens medlemsblad, skulle borge for at de fremmøtte burde få god og riktig innsikt i eikehjulets hemmeligheter både ut fra teoretisk konstruksjon samt ikke minst vedlikehold og reparasjon. Særlig det siste sier Halvor er viktig, da et nedslitt eikehjul eller eikehjulshub kan være livsfarlig. Det samme er feilmontering!  Vi ser fram til omsider å få svar på våre spørsmål.

Oslo senter benytter anledningen til å invitere interesserte fra nabosentrene til hyggelig aften på Frysja. Se i aktivitetskalenderen for oppdatert tidspunkt.