folkemuseum

Foto: Hardanger Folkemuseum, Elisabeth Emmerhoff

 

Søndag 4 juni drar Bergen Senter på den årlige Hardangerturen med innlagt besøk på Hardanger Folkemuseum. Vi samles ved Tennis Paradis kl 1000 og vil også denne gang invitere våre venner i Triumph-klubben. Vi regner med å være tilbake i Bergen i seks-tiden.

Kjøreruten går fra Paradis via Osøyro til Hatvik fergekai. Fra Venjaneset, gjennom Fusa til Tørvikbygd fergekai. Fra Jondal kjører vi langs Hardangerfjorden nordover gjennom fruktdistriktet på det som noen kaller Vestlandets vakreste vårvei, til vi ankommer Utne. Etter stopp tar vi ferge igjen, til Kvanndal og setter kursen vstover igjen. Kanskje (avhengig av tid) kjører vi oppom "karpevannet" over Fyksesundet.

Vi vil gjerne vite hvor mange som blir med, og ber om påmelding til turgeneral Truls (907 77 615). Pris for deltakelse kr 0,- men billettpris på Hardanger Folkemuseum er kr 90,- per hode. Vi regner også med å spise litt på Utne hotel. Det er ikke gratis. Fergebilletter og bensin bør medregnes for de som vil lage et nøyaktig turbudsjett.

Vi krysser fingrene for godvær til helgen og ønsker alle vel møtt. Husk: været er alltid bedre når vi først kommer oss av gårde. Ikke vær en sofagris. Bli med.

Hardanger2017kart