C7D 4061 1Bergen Senter møttes i uvante omgivelser i går mandag 18 november. Senteret var invitert av VW-klubben til en omvisning i deres lokaler på Breistein nord for Åsane ved Bergen.

VW-klubben er betydelig større enn oss i her på Vestlandet. Klubben har ca 300 medlemmer som sokner til lokalklubben, mot NMGKs ca 60. 

Hvis hensikten var å imponere gjestene fra MG-miljøet, kan vi slå fast at møtet var en suksess. 10-12 fremmøtte fra Bergen Senter var temmelig storøyd over hva kollegene har klart å få til.

Det viste seg fort at vertskapet naturligvis hadde en baktanke med invitasjonen.

Det var riktignok en hyggelig baktanke. En riktig hyggelig en.

Det hadde kommet VW-folket for øre at vi er på utkikk etter et klubblokale. Så har det seg slik at det er et ledig lokale ute hos dem på Breistein, og, både de og huseieren ønsker helst å leie ut til en bilklubb. Så da så. Dette var interessant.

(Teksten fortsetter under bildet)

C7D 4048

Vi fikk grundig omvisning i VW-klubbens egne lokaler før vi bestemt ble geleidet over til det ledige lokalet. Dette er noe mindre enn det vi har på hånden i Ytre Arna, slik at det blir noen færre plasser til utleie for medlemmene. I stedet for 25 parkeringsplasser snakker vi om ca 16. Husleien er tilsvarende lavere, så det blir omtrent det samme for det enkelte medlem. I begge tilfellene setter vi av plass til 2 verkstedplasser til korttidsleie for medlemmene.

(Teksten fortsetter under bildet)

C7D 4046

Klubbhuskomiteen har dermed fått noe å bryne seg på. Vi er langt på vei inngått en avtale med Arna Industrihus og det er ikke sikkert vi står fritt til å gå fra de avtalene vi har gjort med dem. Det er heller ikke sikkert vi ønsker å skifte fokus nå. Begge lokalene har sine fordeler og begge har ulemper. Det blir derfor hektisk møtevirksomhet i klubbhus komiteen i de neste 2 ukene. Det er nemlig den fristen vi fikk av VW-folket før de begynner å se seg om etter en annen klubb å være nabo med.

Klubbhuskomiteen vil holde medlemmene oppdatert om utviklingen etter hvert. Vi ber alle komme på det kombinerte medlemsmøtet og årsmøtet i begynnelsen av desember. VI garanterer at klubbhus blir et av hovedtemaene....

 

C7D 4059