I år har vi avholdt følgende møter.:

Januar - februar - mars og april har vi hatt møtene den første mandag i måneden.

1 april var noen få ekvipasjer på spontantur i Bergen. (Var det datoen som gjorde at relativt få møtte ?)

Vi har orientert medlemmene om følgende: Hvis været var fint kunne vi arrangere spontantur, ved at en meldte sin interesse for dette til Peter. Han ville da sende dette videre til de av medlemmene som hadde meldt sin interesse.. - Slik jeg forstår det, har det ikke vært noen aktivitet nå i sommer.

Dette med spontantur var noe vi ville prøve. Kanskje det på denne måten ville være mer interessant for codriver å være med på tur.

13. - 15. juni var 8 biler på "Sogneturen"

17. august var det fellestur til Herdla

14.-17. August var det Norsk MG Treff 2014 i Farsund. (Bente Finnestad var med i komiteen fra Bergen Senter) Dette er et treff som er ett samarbeid mellom flere sentre.

14. September ble det arrangert rebusløp .

Nå starter innemøtene !!! Møtene avholdes den første mandag i følgende måneder: oktober - november - desember i år. Og januar - februar - mars og april 2015. Møtelokalene vi har brukt, BTM på Møhlenpris, er fortsatt stedet vi møtes.

På første møte som vi skal ha i oktober, ville det være flott om noen kunne fortelle hvordan de har opplevd turene, de har deltatt på. Ellers "heter" vel programmet eventuelt. Vi har valgt kasserer og sekretær for 2014 og 2015. Senterleder
fortsatte ett år til. Dermed er senterleder på valg nå, for 2015 og 2016. Dette valget mener jeg vi tar på møtet i november. Dermed er det god tid til å foreslå kandidater. (Husk å spørre om personen er villig.)

Jeg håper vi får en hyggelig "innesesong" og husk: Ingen aktive medlemmer ingen aktiv klubb!

Bergen 16.09.2014

MVH
Torbjørn Strandborg
Senterleder Bergen Senter.