Velkommen til Østfold senter

ostfold

Østfold senter spenner geografisk fra Moss via Sarpsborg til Halden og fra Indre Østfold i nord med Askim, Mysen, Eidsberg til Fredrikstad i sør. Senteret teller ca. 70 medlemmer hvor ca 25 er meget aktive. Vi er stort sett fra 8 -12 som møter hver gang på aktivitetene i senteret. Vi forsøker å ha et variert program med noe for enhver smak. Vi har normalt rundt 20 ulike aktiviteter i løpet av året som spenner fra alt fra kveldsturer, søndagsturer til møter gjerne med et spesifikt tema. Vi har som utgangspunkt siste onsdag i måneden som møtedag. Nytt i 2006 var en fellestur med Follo senter som var meget vellykket og trivelig og som vi har til målsetning å utvide til flere turer i fremtiden. Nytt av året er at en gruppe i senteret legger opp en tur til England (med MG selvfølgelig) for de som ønsker det.

Felles for oss alle er den genuine interessen for MG. Mange restaurerer sine biler fra bunn mens andre kjøper ferdig og nyter sin MG. På den måten er det stor kompetanse samlet i senteret som til stadighet utveksles. I vårt senter er alle velkomne uavhengig av alder og livssituasjon ellers. Vi oppfordrer alle MG entusiaster i fylket til å ta kontakt.

Ellers spres informasjon via terminlister som du kan se et annet sted på MG sidene og via mail til senterets medlemmer. Mottar du ikke mail kontakt styret i senteret så du kan få mail jevnlig. Vi har også vår egen senteravis som noen ildsjeler sprer for å øke interessen i senteret (avisen er for tiden sovende).

 

Senterleder:
Egil Hagen
Odinsvei 24
1781 Halden1
Mob +47 975 10 690

nmgkoestfold@nmgk.no

                

                 

Styremedlem:
Erling Eikre 
Atomveien 22B
1777 Halden
Mob +47 916 34 001
ereikre@online.no