NMGK vår slipp 2012 flere biler

 

Oslo senter er klubbens største senter med ca. 220 medlemmer og satser på aktiviteter året rundt hvor møter, turer, biler og sosialt samvær står i fokus. I vinterhalvåret, fra Oktober til april, har vi innemøter første onsdagen hver måned i klubblokalet til NVK – Norsk Veteranvognklubb, Kjelsåsv. 145, 0491 Oslo (ved Teknisk Museum, Frysja). På møtene inne har vi gjerne et tema om saker som opptar medlemmene (f.eks. veteranbilforsikring, stell av lakk og skinn, tips til vinterlagring/vårklargjøring, bilder og film o.l.).

Hvis noen medlemmer ønsker å presentere temaer på våre møter, så ta kontakt med oss i Oslo Senter.

Vi ønsker et inkluderende sosialt miljø for både kvinner og menn og oppfordrer våre medlemmer til å be med sin co-drivere på møter og turer.

Vi sender ut e post til våre medlemmer i sentre jevnlig med oppdatering på det som skjer i sentre eller klubben generelt og i MG Magasinet med oppdateringer og invitasjoner til møter eller turer.

Alle medlemmer av klubben er hjertelig velkommen til våre møter og arrangementer uansett tilhørighet, ønsker du info fra Oslo senter, så ta kontakt med oss slik at vi kan legge inn din e post adresse i vår e post liste.

Hvis du ikke mottar e-post fra oss i Oslo Senter, vær vennlig å gi oss beskjed slik at vi kan rette opp dette.

Vi har i Oslo Senter den glede å ha arrangementkomiteen for Norwegian Sportscar Rally i våre rekker, Terje Alm , Tove Rygh Johansen og Roy Råge som utgjør det populære arrangementet. Vi er et støttesenter for arrangementet.

Hjertelig velkommen til Oslo Senter, til møter og arrangementer! Vi gleder oss til å se dere!

Dersom du lurer på noe kan du kontakte oss på e-post nmgkoslo@nmgk.no

 

Hvem er vi?

 Leder:  Styremedlem:
Roy Thorvaldsen
Ola Thygesen

Vara 1 – Ole Øystein Haugen

Vara 2 – Babette v/d Horst

 Kasserer:    
 Terje Alm