Follo senter er møteplass for NMGK-medlemmer som bor øst og syd i Oslo, Kolbotn, Langhus, Ski og ned til Son, Vestby, Hobøl og Spydeberg – eller hvor som helst ellers. Du er alltid velkommen på arrangementene våre. Send en epost hvis du vil bli satt på mailinglisten vår og holdt oppdatert om møter og turer.

God start2

Turene

Utgangspunktet for Follo senter var en aktiv turgruppe, og det er en tradisjon vi holder i hevd. Turprogrammet vårt er stort og variert, og vi samarbeider gjerne med andre sentre. De fleste turene starter enten fra Shell-stasjonen i Nordbykrysset eller fra Olavsgaard. Du får beskjed på e-post og tekstmelding på mobilen før hver tur og hvert møte.

follo2

Vi er en sosial gjeng som er så heldige at vi har noen av Norges fineste MG-veier rett utenfor stuedøren. Et bølgende grønt landskap med herlig svingete veier og fin asfalt. Det er vel omtrent så nær du kan komme den engelske landsbygda i Norge. Ikke rart at bilene våre kjenner seg hjemme her...

Lunsj i hyggelige omgivelser pa Kongsvinger festning2

Siden vi ikke er av de største sentrene er turene ofte ganske intime med en begrenset gruppe, og alltid veldig hyggelige. Sjekk aktivitetskalenderen og bli med!

Innemøtene

Møtene våre i innesesongen holdes hver tredje onsdag i måneden kl. 19.00 på Nordby Eldresenter. Vi prøver å ha et tema til hvert møte, og tar gjerne imot forslag fra deg!

Møte i Follo senter2

Adressen er Granheimtunet 3, en sidevei til Nordbyveien. Hvis du bruker GPS, så ligger det i Ås kommune. Når dette skrives er det veldig mye graving og veibygging på gang, så du må kjøre via Ski sentrum - det er enveiskjørt og umulig å komme inn den andre veien.

Ekebergmarkedet

I mai og september finner du noen av oss på stand på Ekebergmarkedet. Der representerer vi selvsagt ikke bare Follo senter, men hele Norsk MG klubb. Du er velkommen til å hvile trette ben i teltet.

Vi ses!

Styret i Follo senter består av:

Senterleder: Tore Lie
Styremedlem/kasserer: Liv Sæterstøen
Styremedlem: Jette Burrows
Styremedlem: Steinar Aarstad