2016forrside
nmgr fp
nmgr 2018 fp

 

 

Norsk MG Rally er det årlige hovedarrangementet i Norsk MG Klubb. Arrangementet i sin nåværende form ble etablert i 2016 og er en videreføring av lignende arrangementer, i en tradisjon som strekker seg helt tilbake til 1970 og dannelsen av Norsk MG Register. Arrangementet foregår normalt den andre helgen i juni. Tidspunktet er ikke tilfeldig - fjellveiene er stort sett kjørbare på denne tiden, samtidig som det fremdeles er en følelse av vår. Det er fremdeles høye brøytekanter på fjellovergangene, men veiene er stort sett bare og tørre. Dette er ofte den siste helgen før skoleferien begynner og hotellprisene gjør et sesonghopp.

Norsk MG Rally er også klubbens eneste arrangement der vi flotter oss litt. Vi bor på gode hoteller og spiser godt, men klarer likevel å holde prisene nede på et ganske rimelig nivå. Som regel er vi mellom 50 og 60 biler, noe som delvis forklarer at prisene kan holdes på et moderat nivå. I tillegg til herlige kjøreturer i vakkert terreng, pleier vi å by på lek, kultur og andre aktiviteter, som for eksempel Gymkhana.

Påmelding starter som regel i desember med en flott invitasjon som vedlegg til desembernummeret av MG-Magasinet. Påmelding skjer helst på nettsiden og det vil da være linker til påmeldingsskjema i hovedmenyen og i denne artikkelen. Det er også et påmeldingsskjema med invitasjonen i MG-Magasinet. De som foretrekker det kan fylle ut og sende inn påmelding på gamlemåten.

Norsk MG Rally 2018 går til Bergstaden Røros og vi gleder oss allerede. Påmeldingen er nå i gang. Lenke til info-side og påmelding er her.