2015 Norsk mg treff
Invite NMGT2016 front
Skjermbilde fra 2017 03 08 14 40 22

 

 

Norsk MG Treff er et fellesprosjekt der 4 av klubbens sentre går sammen om å arrangere treff for hele klubben.

Konseptet for NMGT er å lage en komfortabel ramme for gode opplevelser. Standarden er bevisst nøktern for å holde kostnadene, og dermed prisen, på et beskjedent nivå. Derfor unngår vi helst hoteller og finner andre, rimeligere, alternativer. Overnatting og bespisning på folkehøyskoler har vist seg å være et veldig fint alternativ. Derfor koster det som regel et par tusen mindre å være med på "treffet" enn på de fleste sammenlignbare arrangemeneter.

Norsk MG Treff har etter hvert blitt en årviss hendelse for medlemmene i Norsk MG Klubb. Treffet har gått i klubbens regi hvert år siden 2011 og arrangeres av sentrene Buskerud, Østfold, Agder og Bergen. Treffet roterer i en 3-årig syklus mellom Sørlandet, Østlandet og Vestlandet. I listen over tidligere arrangementer finner vi Lista Flypark i Vest-Agder, Danebu i Valdres, Eidfjord i Hardanger og Skjeberg i Østfold.

I 2017 var det Sørlandet og Lista Flypark som var vert for Norsk MG Treff. Neste gang drar vi til Hallingdal og Torpo. Påmelding til NMGT 2018 startet 28 februar. Treffet er meget populært i klubben har en tendens til å bli fulltegnet på ganske kort tid. Hvis du vil være med bør du melde deg på med en gang. Hvis ikke, risikerer å bli stående igjen på perrongen når toget går.

 

Les om Norsk MG Treff 2016 her.

Les om Norsk MG Treff 2017 her.