2016 ROGALAND SENTER

Rogaland Senter har pr april 2021, 67 hovedmedlemmer og 7 familiemedlemmer. 11 medlemmer bor i ‘’nordfylket’’ eller mer nøyaktig, nord for Boknafjorden. Senteret holder til i Lunden 6 på Sandnes. Her har vi verkstedsfasiliteter og et lite møtelokale hvor vi har tirsdagstreff med kaffe. Vil vi gi mer informasjon om møter og kaffetreff etter hvert som Covid 19 restriksjoner blir "løst opp". Medlemsmøter vil bli holdt i Tananger. Nærmere info følger.

Følg med på klubbens aktivitetskalender som ligger under senternytt på nmgk.no for å se hva som skjer i Rogaland.

Medlemmene har tilbud om garasje-/vinterlagringsplass på Soma i nærheten av Sola flyplass. I første etasje er det plass til 12-13 .Der er det også god plass til rundt 25 biler for vinterlagring i andre etasje.

Utover sesongen vil vi kjøre stor sett ukentlige turer (fint-vær-turer) i nærområde og arrangerer lengre turer til eksempelvis Danmark og ellers rundt i Norge. Vi deltar også på de arrangementene NMGK sentralt arrangerer så som Norsk MG Rally. I tillegg kommer også våre månedlige medlemsmøter, Smalahovefest, årsmøte og årsfest. Vi ønsker alle medlemmer i Rogaland velkommen som aktive medlemmer tilsluttet hoved foreningen NMGK i fellesskap om interessen og gleden av å kjøre samt eie MG.

Følg med på klubbens aktivitetskalender som ligger under senternytt på nmgk.no for å se hva som skjer i Rogaland.

 

Info om styret finner du her

 
 
IMG 2135   IMG 2134