Treff

  Fra Norsk MG Rally 2017

  c7d 5565Så var det andre MG-Rally og det 47. årlige hovedarrangementet i Norsk MG Klubb over. En herlig opplevelse i spennende og variert vestlandsnatur med start på Raulandsfjellet i Telemark, ikke langt fra Rjukan, og endepunkt på Karmøy og Haugesund i Rogalands nordfylke. Det er naturligvis en risikosport å arrangere turer i Norge, og spesielt på Vestlandet. Denne gangen sviktet værgudene på i hvert fall deler av turen. Det var likevel en fantastisk opplevelse å kjøre på smale og svingete vestlandsveier med skodden klistret til fjellsidene over oss. Lørdagen, med rundtur på Karmøy, tok regnværet fri og vi fikk et fantastisk møte med Skudeneshavn, denne vakre og merkelige sørlandsidyllen på Vestlandet.

   

  Fra Norsk MG Treff 2017

  C7D 5872.banner

  Tradisjonen med Norsk MG Treff går videre. Til tross for mildt sagt fuktige værforhold ble årets treff en uforglemmelig opplevelse. Arrangørene hadde ikke spart på kruttet denne gang og opplevelsene sto i kø for årets treffdeltakere. Denne gang må vi faktisk også gjøre et nummer av matserveringen. For et publikum i MG-alderen er god mat viktig for trivselen. Og jeg er sikker på at ingen mistrivdes. Maken til innsats fra et cateringfirma opplever man sjelden. Arrangørene hadde økt kapasiteten i forhold til ifjor og det var denne gang 50 påmeldte biler og nesten 100 deltakere. Som ingressbildet viser ble det tid til mer enn bare MG-kjøring. Da fikk vi også et innblikk i medlemmenes konkurranseinstinkter. Noen av deltakerne var svært godt utrustet i så måte.

  Invitasjon til MGA-dagen 2017

  IMG 1593 600Lørdag 12. og og søndag 13. august arrangerer MGA-registeret ved Norsk MG Klubb den tradisjonsrike MGA-dagen. Denne gang med utvidet sosialt program. Vi holder fast på å gi arrangementet historiske omgivelser, denne gang i Stavern, Vestfold. Med Fredriksvern festning som nærmeste nabo skal vi overnatte på Justissektorens Kurs- og Øvingssenter (JKØ). Bilene får plass inne på gårdsplassen.

  Invitasjon til MGA-dagene 2018

  MGA.crop

  MGA-dagene 2018 er dessverre avlyst på grunn av liten interesse.

  MGA-registeret i Norsk MG Klubb har igjen gleden av å invitere til treff for og om bilmodellen som av mange anses å være den vakreste MG gjennom tidene. Siden vi ikke lenger klarer oss med en enkelt treff-dag har vi måttet ta i bruk avansert norsk grammatikk og døpe om arrangementet fra MGA-dagen til MGA-dagene.

  MGA-dagene arrangeres også i 2018 i Stavern og tidspunktet er 11 og 12 august. Noter det i kalenderne deres, like godt først som sist. Som sist skal vi bo hos Politiet, på Justissektorens Kurs- og Øvingssenter.

  Invtasjon til Norsk MG Treff 2017

  Skjermbilde fra 2017 03 08 14 40 22Norsk MG Treff arrangeres i år på Lista ved Farsund

  Lista og Farsund ligger idyllisk til ved Sørlandskysten, omkranset av storslagen natur! Veiene i området rundt Farsund er virkelig din MG verdig!

  Påmeldingen til årets treff er i gang.

  Norsk MG Treff er det sosiale MG treffet med hyggelige priser. Profilen vår er enkel, men god overnatting. God mat på alles fat. Du tar med din egen
  drikke til måltidene og kosen ved bordet ute i solen etter dagens tur.
  Langs fine MG veier får vi opplevelser vi legger oss på minnet og gleder oss over når snøen igjen ligger på veiene og bilene er parkert for sesongen.

  I år har vi valgt å bo på Lista Flypark like ved Farsund. Her har vi arrangert NMGT flere ganger før med stor suksess! Lista er en plass vi koser oss! Du er hjertelig velkommen!

   

  Treffet går av stabelen 17 - 20 august, fra torsdag til søndag. Informasjonsbrosjyre med detaljert program laster du ned fra nettsiden her. Der finner du også opplysninger om pris (det er ubegripelig billig), betalingsinformasjon og tidsfrister.

  Invtasjon til Norsk MG Treff 2018

  nmgt.2018.forsideNorsk MG Treff arrangeres denne gang i Hallingdal

  Nok en gang samles vi på Torpomoen rednings- og øvingspark i Hallingdal. Dette er så langt det kan la seg gjøre, midt mellom Oslo, Bergen, Kristiansand og Trondheim. Torpomoen ligger lett tilgjengelig ved RV 7 og er omkranset at flott natur.Norsk MG Treff er det sosiale treffet med hyggelige priser.

  Profilen vår er enkel, men god overnatting. God mat på alles fat. Du tar med din egen drikke til måltidene og kosen ved bordet ute i solen etter dagens tur.

  Langs fine MG veier får vi opplevelser vi legger oss på minnet og gleder oss over når snøen igjen ligger på veiene og bilene er parkert for sesongen.

  Påmeldingen til årets treff er nå i gang.

  MG Live! nærmer seg

  su exploded450px

  17. og 18. juni arrangerer MG Car Club sitt årlige hovedarrangement MG Live! på Silverstone ved Northampton, noen mil nord for Oxford.

  Vi tror vi trygt kan si at det finnes ikke noe større og bedre for MG-entusiaster enn akkurat dette arrangementet. Det er alltid bra og, å dømme etter programmet, 2017 blir et høydepunkt.

  Her vartes det opp med non-stop racing. Race etter race. Både amatører og profesjonelle får sitt. Som vanlig er det en ufattelig mengde biler å se på - denne gang annonseres det ikke mindre enn 3000 utstillingsbiler, så det blir naturligvis ikke bare showvinnere. Men så blir det også mange besøkende. Mer enn 16.000 forventes å delta på en eller begge dagene.

  Hva kveldsunderholdningen går ut på har vi ikke klart å finne ut, men vi er sikre på det har med MG å gjøre, og at det blir flott. Som vanlig vil vi finne en mengde salgs- og demonstrasjonsboder og mye mye mer.

   

  Real time web analytics, Heat map tracking