LMK Motorkonvoien 2019

Kalender
Østfold senter
Dato
07.06.2019 - 09.06.2019
Forfatter
AdminPS

Beskrivelse

LMK og AMCAR mobiliserer alle klubbene for å kjøre landsdekkende konvoier med storslagne arrangementer, fra Hammerfest, Møre , Bergen, Rogaland, Kristiansand, og Halden.

Lillehammer. Alle med målgang den 7.juni 2019,

På Lillehammer skjer det:

Samling av alle på Olympiastadion fredag kveld.

LMKs 40 års jubileum lørdag, veterankjøretøyløp lørdag, åpning av Nasjonalt Kjøretøyhistorisk Museum søndag – Vi får Norges største motortre på Nasjonal Motordag.

Vi ønsker på denne måten å stå sammen for å sette fokus på våre felles utfordringer for i fremtiden kunne bruke våre kjøretøy på offentlig veg.

Vi viser mangfoldet som befinner seg i våre organisasjoner og den glede som spres blant folket når våre kjøretøy er i bruk.

Vi ønsker aksept for at veterankjøretøy er kultur på hjul og inviterer med politikere og media på arrangementer undervegs. og vi ønsker å vise vår støtte ved å delta på åpningen av Nasjonalt Kjøretøyhistorisk Museum på Hunderfossen, på Nasjonal Motordag søndag 9.juni.

Motorkonvoien er åpen for alle kjøretøy over 30 år, og legges opp etter LMK-stafetten 2017, der alle kan delta på ønsket etappe, uten påmelding.

For de andre arrangementer med påmelding, kjøreruter og mer info om hele arrangementet følg med på: LMK.no, AMCAR.no, Facebook Mo- torkonvoien 2019.