• Nyheter

Fra Norsk MG Treff 2017

C7D 5872.banner

Tradisjonen med Norsk MG Treff går videre. Til tross for mildt sagt fuktige værforhold ble årets treff en uforglemmelig opplevelse. Arrangørene hadde ikke spart på kruttet denne gang og opplevelsene sto i kø for årets treffdeltakere. Denne gang må vi faktisk også gjøre et nummer av matserveringen. For et publikum i MG-alderen er god mat viktig for trivselen. Og jeg er sikker på at ingen mistrivdes. Maken til innsats fra et cateringfirma opplever man sjelden. Arrangørene hadde økt kapasiteten i forhold til ifjor og det var denne gang 50 påmeldte biler og nesten 100 deltakere. Som ingressbildet viser ble det tid til mer enn bare MG-kjøring. Da fikk vi også et innblikk i medlemmenes konkurranseinstinkter. Noen av deltakerne var svært godt utrustet i så måte.

Les mer …

Invitasjon til MGA-dagene 2018

MGA.crop

MGA-dagene 2018 er dessverre avlyst på grunn av liten interesse.

MGA-registeret i Norsk MG Klubb har igjen gleden av å invitere til treff for og om bilmodellen som av mange anses å være den vakreste MG gjennom tidene. Siden vi ikke lenger klarer oss med en enkelt treff-dag har vi måttet ta i bruk avansert norsk grammatikk og døpe om arrangementet fra MGA-dagen til MGA-dagene.

MGA-dagene arrangeres også i 2018 i Stavern og tidspunktet er 11 og 12 august. Noter det i kalenderne deres, like godt først som sist. Som sist skal vi bo hos Politiet, på Justissektorens Kurs- og Øvingssenter.

Les mer …

Påmelding til Norsk MG Rally er nå åpen

nmgr2018.brosjyre.forside

Vi har igjen gleden av å invitere til klubbens hovedarrangement og høydepunkt i 2018: Norsk MG Rally!

Både du, din fantastiske codriver og din kjære MG er hjertelig velkomne til å være med oss når vi besøker Bergstaden Røros. Røros står på UNESCOs verdensarvliste. Med sin gamle bebyggelse og gruvedrift er Røros en stor opplevelse. Krydret med flotte MG'er og hyggelige MG entusiaster blir bergstaden en opplevelse for livet!

 

Les mer...

 

 

 

Flytting av LMK-forsikringen til IF

LMK Det antas kjent at LMK flytter sin forsikringsavtale fra Watercircles til IF, med virkning fra 1 januar 2018. Dette betyr ikke at den enkelte forsikringstaker automatisk overflyttes til den nye avtalen.

Det er viktig for LMK, og dermed også for Norsk MG Klubb, at medlemmene faktisk overfører sine forsikringer til IF. Den nye avtalen er dessuten bedre enn den forrige, for noen forsikringstakere. I denne artikkelen finner du praktiske opplysninger for å gjøre overgangen enklest mulig. Og, la oss slå dette fast med en gang. Overgangen er IKKE vanskelig.

 

Les mer …

MG MAGASIN NR. 4-2017 desember

2017 4Av innholdet nevner vi: 
• Leder ved Peter Skarsjø • Redaktørespalten • "MG-entusiasten" er denne gang fra Mysen • Norsk MG Treff 2017 • MGA-spalten, MGA-Dagen 2018 i Stavern/Vestfold • Buskerud senter – med MG til Danmark, nok en gang • Nytt om LMK Forsikring og If som ny samarbeidspartner • Teknikk & Råd & Tips & Erfaring: Hvordan registrere deg som bruker av klubbens nettsider og hva finner du der? • Det er deilig å kjøre MG i Danmark - Vestfold senters tur til Danmark • The Essex International Autumn Weekender 9-10 September 2017 • Norsk MG Rally - eller Norwegian Sports Car Rally? • “Badehotellet” i Blokhus • Årets European Event of the Year (EEOTY) i Porto Portugal • Hva skjer i sentrene? • Øyvind W. Wiksaas - nytt styremedlem i LMK • Våre annonsører/samarbeidspartnere • Ladises Corner kommer denne gang fra Drammen • Vi ønsker nye medlemmer velkommen i klubben • Meld inn Co-driver som familiemedlem • Nye jakkemerker til damene i spalten Ladies Corner • Juleavetips - strikking med MG-logoen som mønster • Annonse for Norsk MG Treff 16.-19. august 2018.
 
Sammen med MG Magasinet ligger denne gangen brosjyren for Norsk MG Rally 7.-10 juni 2018 samt påmeldingsskjema. 

Nytt fra LMK og FIVA

LMKLMK og FIVA;

LMK er tilsluttet og norsk representant for den internasjonale organisasjonen for veterankjøretøy, FIVA. De avholdt nettopp sin generalforsamling i Bucuresti, og her deltok LMK med styreleder Bjørn G. Johannesen, nestleder Geir Iversen og generalsekretær Stein Christian Husby. Iversen ble gjenvalgt som medlem i FIVAs tekniske kommisjon, og utfordringene knyttet til kjøretøys originalitet, autentisitet og opprinnelse blir stadig vanskeligere å avklare. Det ligger også store økonomiske interesser knyttet til historiske kjøretøy, og risikoen for forfalskninger er tilstede. FIVA har nylig utviklet en bokform av «Torino-charteret» hvor en del av begrepene rundt motorhistoriske kjøretøy er forsøkt definert. Det foregår mye begrepsforvirring rundt «original», «in period», «replika», «copy» for å nevne noe. 

Les mer …

Norgesløpet 2018

NorgeslopetmindreNorgesløpet 2018 arrangeres av Grenland Veteranvognklubb, og finner sted i Grenlands-området 15-17 juni 2018.

Det foreligger nå en egen nettside med informasjon om det aktuelle løpet, og her åpnes det for påmelding fra 1. desember 2017.

I 2017 ble Norgesløpet arrangert av Kongsberg Automobilselskap, og vi opplevde at flere av klassene ble tidlig fulltegnet.  Det blir også til neste år begrensninger knyttet til antall deltakere med fortløpende påmelding. 
Vi vil derfor anbefale at man ikke utsetter påmeldingen.  For de av dere som ikke benytter elektronisk påmelding, vil det også være mulig å skrive ut skjemaet og sende dette inn pr. post.

Norgesløpet følger klasseinndeling i likhet med reglementet ved et FIVA-B løp.

Mer informasjon om Norgesløpet 2018 finner på: www.norgeslopet.com.

IF blir ny samarbeidspartner for LMK-Forsikringen

LMKMandag 2. oktober ble en samarbeidsavtale om LMK-Forsikringen mellom IF og LMK underskrevet.

Det har lenge vært etterspurt en avklaring på hvordan LMK-Forsikringen ville videreføres etter at samarbeidet med eksisterende partner, WaterCircles Norge, opphører ved nyttår. Sluttføringen av en ny avtale trakk ut i tid grunnet en nå tilbakelagt tvist mellom WaterCircles Norge og LMK omkring grunnlaget for LMKs oppsigelse, som ble avsluttet så sent som i sommer.

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking