Nyheter

  Dette er en sammensetning av lokale nyheter fra sentrene og artikler som angår klubben som helhet. Det er utformet som en blogg, med de nyeste artiklene først. Dersom du er på jakt etter lokalnyheter fra et spesielt senter, finner du disse lettere ved å velge det aktuelle senteret i menyen ovenfor (under menypunktet "Senternytt").

  LMK og Tennant/Gjensidiges informasjon om fusjonering

  lmk logo
  For å unngå misforståelser om brevet som den siste uken gikk ut til alle Tennants kunder om den praktiske og endelige fusjoneringen av Tennant og Gjensidige forsikring, sender LMK ut denne korte informasjonen. LMK ber om at klubbene videresender dette ut til sine medlemmer, og legger ut dette som en informasjonssak på sine nettsider.

  Les mer …

  Bilister i Frankrike må ha alkoholmåler

  Fra og med den 1 juli må alle bilister i Frankrike, også utenlandske, ha med seg to alkoholmålere i bilen. Om ikke riskerer man bot. Alkoholmåler

  Skal du på bilferie i Frankrike? Da bør du notere at en ny lov trer i kraft på søndag.Den sier at alle bilførere må ha med seg to alkoholmålere i bilen, ellers riskerer man bot, rapporterar BBC. Loven, som også sier at man ska ha med sig en varselvest og en varseltriangel, gjelder alle, men utenlandske bilførere har utsettelse fram til november.

  Les mer …

  Søndagstur 24. juni med Follo senter

  Hei alle NMGK Follo-venner, 

  Ekstra hei denne gangen til Bjørn Berger fra Lørenskog, nytt medlem med MGA 1962. Velkommen til deg, håper å se deg på riktig mange innemøter og turer. Kanskje allerede nå søndag?

  Les mer …

  Avtale mellom Thon Hotels og Norsk MG Klubb


  thon2Styret har gleden av å presentere for våre medlemmer en storbrukervtale med Thon Hotels.

  Hotelkjeden har hoteller fra Alta til Åsgårdstrand så når du er på tur finner du
  sikkert et hotell som passer deg der du er.

  Les mer …

  En kalket grav !

  Dag12Vi har alle hørt om luringer som lapper sammen en skadet bil og avslutter med en forførende lakkering. Resultatet er som regel en kalket grav. En luring i Rogaland forsøkte seg på akkurat dette overfor en av våre tillitsmenn. Heldigvis så Dag Andreassen hvor det bar hen og grep inn, men som vi skal se, ikke før bilen var påført ytterligere skader i form av kommersielt hærverk.

  Les mer …

  Bilder fra Norwegian Sportscar Rally 2012

  Årets Sportscar Rally har gått av stabelen. Klikk på bildet for å se bilder fra arrangementet i galleriet.

  {joomplucat:59 limit=1|columns=1|ordering=random}

  MG-treff Vestfold 1. pinsedag 2012 på "Soltun"

  Sol og blå himmel og 25 grader kombinert med glade MG-entusiaster, grillmat og "vafler på rot" gjorde dagen til en fin opplevelse for oss som vertsskap og forhåpentligvis for alle som deltok. Vi håper å gjøre dette arrangementet til en årlig tradisjon.

  webforside img 0963

   

  Les mer …

  ADVARSEL!

  Vårt medlem nr 1, Halvor, har vært ute for en rystende hendelse. Hvis du har sterke nerver, ta hoppet inn i artikkelen :-)

   

   

  Les mer …

  Weekendtur til Dalen i Telemark

  Joomplu:811

  Fredag 01. juni klokken 1315 starter eventyrreisen. 12 MG-er med 23 drivers og co-drivers drar fra klubbhuset til Rogaland MG-senter på Soma. Alle er godt innpakket i vindtette klær av skinn eller Goretex med solide luer og skjerf. Det er kjølig i luften og blåser kuling fra nord. Tre fjelloverganger skal passeres, men både biler og mannskap er ved godt mot.

  Les mer …

  Real time web analytics, Heat map tracking