• Nyheter

LMK planlegger protest-stafett før valget

2017 lmk stafett1I disse dager går det ut informasjonsmateriale til klubbene i LMK om en planlagt aksjon før stortingsvalget. LMKs landsmøte vedtok i år å gjennomføre LMK-stafetten 9.-19. august i år. Formålet med stafetten er først og fremst å vise politikerne at bilene våre ikke er avgiftsobjekter, men kultur på hjul. Dernest vil man vise hvilken glede som spres blant folk når vi med våre veterankjøretøyer ferdes langs veiene. Til sist skal stafetten bidra til samarbeid mellom klubbene og med LMK, med et felles arrangement som blir stort nok til å få oppmerksomhet i media.

Les mer …

Hyggelig NMGK årsmøte i Hokksund

IMG 8283 600pxSå er Årsmøtet 2017 historie. Buskerud senter var årets vertskap og sto for det praktiske rundt årets generalforsamling. Litt over 30 stemmeberettigede medlemmer hadde møtt frem for å la sitt syn bli hørt.

Det var heller ikke denne gang noen spesielt vanskelige spørsmål på sakslisten. Årsmøtet skulle, i tillegg til å velge styremedlemmer og tillitsmenn, ta stilling til 5 innkomne forslag.

Vertskapet hadde også sørget for et hyggelig sosialt program, med besøk på det motorhistoriske senteret på Burud i Nedre Eiker. Om kvelden var det middag på hotellet og påfølgende sosialt samvær.

Les mer …

Nye funksjoner i nettsiden: Delemarked

delemarked3Den over gjennomsnittlig oppvagte leser har sannsynligvis fått med seg at vi har fornyet nettsiden vår. Ved siden av ny "motor" og nytt design, har nettsiden også fått noen nye funksjoner. Denne artikkelen presentere en av de nye funksjonene, nemlig "Delemarkedet".

Hvis du er som meg, har du mye rart liggende i garasjen. Hos meg ligger det mange feilkjøp, og ting som jeg har kjøpt to av, når jeg egentlig bare trengte en. Kjekt å ha, har jeg tenkt. Men, det er jo greit å bli kvitt litt også. Jeg opplever også, både titt og ofte, at jeg plutselig har bruk for en del. Det tar jo noen dager å få saker sendt fra østlandet eller England. Tenk om noen i nærheten har det jeg trenger, liggende i garasjen.

Det er her medlemmenes delemarked kommer inn.

 

Les mer …

Etanol - et problem mindre?

ethanolMan kan si mye om amerikansk bilhobby, men Amcar har mange tilhengere i Norge. De har også en meget stor og profesjonelt drevet klubb/organisasjon (som heter AMCAR, rett og slett) med meget gode kontakter i landets styre og stell. Heldigvis for oss, får en vel si. Blant annet har de i lang tid benyttet denne tilgangen til å sikre at det også i fremtiden blir tilgang til bensin uten innblandet etanol. Les mer her. (Ekstern lenke til artikkelen hos AMCAR)

DetteErAmcar

Invitasjon til sosialt treff etter årsmøtet

 

 

sandenhotell 600pxBuskerud senter inviterer til treff i forbindelse med årsmøtet på Sanden Hotel i Hokksund. Klikk på "les mer" for å lese hele invitasjonen fra Senterleder i Buskerud, Øivind Westby.

Les mer …

LMK sier opp forsikringsavtalen med WaterCircles

Styret i LMK vedtok 26.01.2017 å si opp Samarbeidsavtalen med WaterCircles Norge AS. Da det har vært sprikende informasjon og spekulasjoner rundt forsikringsordningen i senere tid, ser LMK derfor nødvendigheten av at eierklubbene gjøres kjent med dette. Omstendighetene rundt oppsigelsen kommenteres foreløpig ikke.

LMK-forsikringen vil bli videreført, og dette får ingen umiddelbare konsekvenser for dem som allerede har en LMK-forsikring. LMK skriver at de vil komme med ytterligere informasjon når dette foreligger. Nytegning av LMK-forsikring fortsetter også som normalt inntil videre.

Invitasjon til MGA-dagen 2017

IMG 1593 600Lørdag 12. og og søndag 13. august arrangerer MGA-registeret ved Norsk MG Klubb den tradisjonsrike MGA-dagen. Denne gang med utvidet sosialt program. Vi holder fast på å gi arrangementet historiske omgivelser, denne gang i Stavern, Vestfold. Med Fredriksvern festning som nærmeste nabo skal vi overnatte på Justissektorens Kurs- og Øvingssenter (JKØ). Bilene får plass inne på gårdsplassen.

Les mer …

Invtasjon til Norsk MG Treff 2017

Skjermbilde fra 2017 03 08 14 40 22Norsk MG Treff arrangeres i år på Lista ved Farsund

Lista og Farsund ligger idyllisk til ved Sørlandskysten, omkranset av storslagen natur! Veiene i området rundt Farsund er virkelig din MG verdig!

Påmeldingen til årets treff er i gang.

Norsk MG Treff er det sosiale MG treffet med hyggelige priser. Profilen vår er enkel, men god overnatting. God mat på alles fat. Du tar med din egen
drikke til måltidene og kosen ved bordet ute i solen etter dagens tur.
Langs fine MG veier får vi opplevelser vi legger oss på minnet og gleder oss over når snøen igjen ligger på veiene og bilene er parkert for sesongen.

I år har vi valgt å bo på Lista Flypark like ved Farsund. Her har vi arrangert NMGT flere ganger før med stor suksess! Lista er en plass vi koser oss! Du er hjertelig velkommen!

 

Treffet går av stabelen 17 - 20 august, fra torsdag til søndag. Informasjonsbrosjyre med detaljert program laster du ned fra nettsiden her. Der finner du også opplysninger om pris (det er ubegripelig billig), betalingsinformasjon og tidsfrister.

Real time web analytics, Heat map tracking