• Nyheter

Etanol - et problem mindre?

ethanolMan kan si mye om amerikansk bilhobby, men Amcar har mange tilhengere i Norge. De har også en meget stor og profesjonelt drevet klubb/organisasjon (som heter AMCAR, rett og slett) med meget gode kontakter i landets styre og stell. Heldigvis for oss, får en vel si. Blant annet har de i lang tid benyttet denne tilgangen til å sikre at det også i fremtiden blir tilgang til bensin uten innblandet etanol. Les mer her. (Ekstern lenke til artikkelen hos AMCAR)

DetteErAmcar

Invitasjon til sosialt treff etter årsmøtet

 

 

sandenhotell 600pxBuskerud senter inviterer til treff i forbindelse med årsmøtet på Sanden Hotel i Hokksund. Klikk på "les mer" for å lese hele invitasjonen fra Senterleder i Buskerud, Øivind Westby.

Les mer …

Invitasjon til MGA-dagen 2017

IMG 1593 600Lørdag 12. og og søndag 13. august arrangerer MGA-registeret ved Norsk MG Klubb den tradisjonsrike MGA-dagen. Denne gang med utvidet sosialt program. Vi holder fast på å gi arrangementet historiske omgivelser, denne gang i Stavern, Vestfold. Med Fredriksvern festning som nærmeste nabo skal vi overnatte på Justissektorens Kurs- og Øvingssenter (JKØ). Bilene får plass inne på gårdsplassen.

Les mer …

LMK sier opp forsikringsavtalen med WaterCircles

Styret i LMK vedtok 26.01.2017 å si opp Samarbeidsavtalen med WaterCircles Norge AS. Da det har vært sprikende informasjon og spekulasjoner rundt forsikringsordningen i senere tid, ser LMK derfor nødvendigheten av at eierklubbene gjøres kjent med dette. Omstendighetene rundt oppsigelsen kommenteres foreløpig ikke.

LMK-forsikringen vil bli videreført, og dette får ingen umiddelbare konsekvenser for dem som allerede har en LMK-forsikring. LMK skriver at de vil komme med ytterligere informasjon når dette foreligger. Nytegning av LMK-forsikring fortsetter også som normalt inntil videre.

Invtasjon til Norsk MG Treff 2017

Skjermbilde fra 2017 03 08 14 40 22Norsk MG Treff arrangeres i år på Lista ved Farsund

Lista og Farsund ligger idyllisk til ved Sørlandskysten, omkranset av storslagen natur! Veiene i området rundt Farsund er virkelig din MG verdig!

Påmeldingen til årets treff er i gang.

Norsk MG Treff er det sosiale MG treffet med hyggelige priser. Profilen vår er enkel, men god overnatting. God mat på alles fat. Du tar med din egen
drikke til måltidene og kosen ved bordet ute i solen etter dagens tur.
Langs fine MG veier får vi opplevelser vi legger oss på minnet og gleder oss over når snøen igjen ligger på veiene og bilene er parkert for sesongen.

I år har vi valgt å bo på Lista Flypark like ved Farsund. Her har vi arrangert NMGT flere ganger før med stor suksess! Lista er en plass vi koser oss! Du er hjertelig velkommen!

 

Treffet går av stabelen 17 - 20 august, fra torsdag til søndag. Informasjonsbrosjyre med detaljert program laster du ned fra nettsiden her. Der finner du også opplysninger om pris (det er ubegripelig billig), betalingsinformasjon og tidsfrister.

Nmgk Rogaland Danmark tur 2017

FullSizeRender1Nmgk i Rogaland inviterer medlemmer til en ny Danmarkstur. Avreisen er tilpasset Mg rallyet, som foregår i nordfylket. Vi kan altså delta på dette arrangementet for deretter, søndag, 11 juni, kjøre ned til Tananger og Fjord line fergen, som drar til Hirtshals kl 20 .

Les mer …

Kjære eier av MGF og MGTF!

2017ESSEXI september, nærmere bestemt lørdag 9.9 og søndag10.9 arrangerer MGCC MGFRegister i England
(MG Car Club = Norsk MG Klubb sin moderklubb) et internasjonalt treff for MGF og MGTF i Essex, England.
Det er Essex Center som står for arrangementet ledet av Norgesvenn, utømmelige kunnskapskilde og alltid velvillig til å hjelpe i alle situasjoner, Adrian Clifford.
Treffet vil ha opp mot 100 deltagende biler fra hele Europa og har base ved South End, ikke langt fra utløpet av Themsen. Det er Essex vi skal oppleve på mange vis denne helgen. Det legges opp til et program med mange opplevelser på fine MG veier.

Les mer …

Anne Bakken Sandtveit er Årets MG-fotograf 2016

Arets MG fotograf 2016 IMG 8049Siste runde av klubbens fotokonkurranse er nå avsluttet og medlemmene har gitt sin dom over bidragene.

Vinnerbildet ble kåret i skarp konkurranse mellom 6 flotte finalebidrag.

Vinner av runde 3 er Johannes Gjessing med bildet "ved regnbuens ende". Anne Bakken Sandtveit gjorde det godt også i denne runden og endte opp med klar sammenlagtseier.  Anne kåres derfor til Årets MG-fotograf 2016. 

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking