• Senternytt
  • Midtnorge senter

Julemøte på Rampa 11.12.13

SAM 1036 ConvertedLJulemøte ble avholdt på Rampa i Hommelvik.

Leder ønsket velkommen og holdt en kort orientering om sesongen 2013. Alle mål vi hadde satt oss ble utført med stil. Dette er den beste sesongen hittil i NMGK Midtnorge senter. Dette legger jo litt press på sesongen som kommer. Styret har utarbeidet en plan for neste sesong og vil komme tilbake til dette på årsmøtet. Bildet viser en glad vinner av verktøykofferten.

 

 

 

 

Les mer …

Midt-Norge: Medlemsmøte 19 nov 2013

SAM 1024-1

Møtet ble holdt hos Halvard Ryggvik på Frosta.Her fikk vi se MG Prosjektet til Halvard. Det er en 1965 mod MG Midget.

Halvard kjøpte bilen nedplukket i kasser, og har sveiset opp bilen og kommet godt i gang med monteringen. Motormontering er nært forestående. Som så mange har erfart er det utfordrende å kjøpe en demontert bil. Hvor skal alle de løse deler være? Hva mangler? Som regel er det også rotet vekk mange deler tidligere.

Les mer …

NMGK Midtnorge senter Medlemsmøte 15.10.2013

SAM 0994Møtet ble holdt hos Per Morten Stuberg på Melby gård. Her var det dekket på til langbord i det nybygde verkstedet til Per Morten. Vi fikk servert kaffe og kaker. Et flott bygg som flere kunne ønsket seg. Per Morten fortalte litt om hvorfor og hvordan han kjøpte seg MGB. Bilen er nylig kommet tilbake fra lakkering og fikk selvfølgelig stå inne i verkstedet. Regner med den blir mye å se på veien til sommeren.

 

 

Les mer …

Høsttur til Ytre Vikna

Viknavindpark6Høsttur til Ytre Vikna,
NMGK Midtnorge senter.
Lørdag 24 august var satt av til høstturen til NMGK Midtnorge Senter.
Det var samling og start ved Shell ved Værnes for de som kom sørfra kl 09.00 på morgenen. Deretter var det stopp på Gråmyra der vi fra Levanger området møttes.


Les mer …

Årsmøtet 2012 i Norsk MG Klubb Midtnorge Senter

                Første styremøte.

Styremøte-nr-1-2013L

 

 Årsmøtet ble holdt på Glava på Stjørdal 15.01.2012.

Senterleder Per Johan Krogdal var møte leder.

Leder hadde en gjennomgang av Norsk MG Klubb Midtnorge Senter sine aktiviteter og en oppsummering av 2012.

Les mer …

Midtnorge senter DANMARK TUR 23. MAI – 28. MAI 2013

 DANMARK-TUR1

Dette var den lengste turen i senterets historie. Hele 6 dager. Ideen til turen kom fra Per, som sammen med sin kone hadde vært på Danmarkstur i fjor og vært innom et fasinerende og annerledes bilmuseum: Marielyst SportCars Automobil-Museum. Hans entusiasme smittet over på flere. Tilslutt hadde 8 personer i 5 biler ryddet plass i sine kalendere for en 6 dagers tur: Tursjef Bjørg og Knut (MGF), Per (MGF), Petter (MGA), Liv og Jens (MGB) og Åse og Bernt (MGBGT).

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking