• Senterblogg

Bergen: Kort mandagstur i gråvær

IMG 2670En liten gruppe ildsjeler fra Bergen senter møtte opp på Bergen Tekniske Museum mandag 9 september klokken 1800. På tross av optimistisk langtidsvarsel opprant dagen med gråvær og regnbyger. 7 biler og tilhørende eiere syntes likevel en mandagstur i godbilen var den rette måten å tilbringe mandag ettermiddag og kveld.


Les mer …

Bergen: Medlemsmøte februar 2013

DSCN0520LKoselig kveld med Bergens senteret. Her løste en engasjert gjeng store og små verdens problemer, litt tid til MG prat ble det også. No e det snart vår mente noen. Håper på en bedre sesong i år enn den i 2012. Den var tragisk.


Bergen: Høstens første innemøte

Høstens første inne møte i senteret ble avholdt i Trikkekafeen på Bergen Tekniske Museum den 1. oktober. Raymond Lauritsen hadde bedt om avløsning som senterleder på grunn av sviktende helse. Som ny senterleder ble Torbjørn Strandborg valgt. Med seg i styret har han Eyolf Angelvik og Atle Grimstad.
Man diskuterte programmet for 2013. Og resultatet er lagt ut på klubbens nettside. Praten gikk livlig rundt bordet om elektronisk tenning og andre Lucas viderverdigheter. Spesielt hyggelig var det at tre nye medlemmer deltok på møtet.

Norsk MG Treff, Hardanger 2013

2013nmgtBlomstring i Hardanger er i 2013 tema for Norsk MG Treff.
En tur i åpen bil blant blomstringsfarger og fantastisk natur er en mektig opplevelse!

 

Les mer …

Bergen Tekniske Museum

images
Denne søndagen hadde senteret i Bergen ansvaret for åpning og bilettsalg på Bergen Tekniske Museum. På grunn av nydelg vær og ingen veteran trikkekjøring var besøket svært labert.

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking