• Senterblogg

Bergen: Våt Hardangertur og medlemsbesøk i Øystese

motor 1 800Hardangerturen søndag 4 juni ble en våt fornøyelse. Arrangør og deltakere fulgte med på søndagens stadig skiftende værvarsel. Det var aldri snakk om solskinnstur, men dagen ble om mulig enda våtere enn varselet i sine verste stunder skulle tilsi.

Likevel ble det en hyggelig tur. Såpass må vi vestlendinger faktisk tåle. Det var dessuten en slags jomfrutur for en av deltakerne, som akkurat hadde trukket til de siste boltene på vinterens prosjekt - full motoroverhaling. Lykken står den kjekke bi, sies det, men dette var tøft gjort.

Vi ser ikke bort fra at det hadde blitt enda hyggeligere i strålende solskinn, men det ble en hyggelig tur - med en del overraskelser underveis.

 

Les mer …

Bergen: Invitasjon til Hardangertur

folkemuseumSøndag 4 juni drar Bergen Senter på den årlige Hardangerturen med innlagt besøk på Hardanger Folkemuseum. Vi samles ved Tennis Paradis kl 1000 og vil også denne gang invitere våre venner i Triumph-klubben. Vi regner med å være tilbake i Bergen i seks-tiden.

Vi vil gjerne vite hvor mange som blir med, og ber om påmelding til turgeneral Truls (907 77 615). Pris for deltakelse kr 0,- men billettpris på Hardanger Folkemuseum er kr 90,- per hode. Vi regner også med å spise litt på Utne hotel. Det er ikke gratis. Fergebilletter og bensin bør medregnes for de som vil lage et nøyaktig turbudsjett.

 

Les mer …

Bergen: Sesongens siste medlemsmøte inne

20170503 193410 800Vårsesongen i NMGK Bergen går mot slutten. Onsdag kveld møttes vi til siste medlemsmøte inne, denne sesongen.

Ved siden av "dei faste postane" med kaffe, vafler og småprat fant vi tid til en alvorsstund med utdeling av plaketter til avløste tillitsmenn. Ikke mindre enn 2 tidligere senterledere ble tildelt klubbens "honorære plakett" som takk for innsatsen.

Siden det endelig begynner å våres i Bergen var det mange som benyttet anledningen til å lufte kjæledeggen. Det var derfor hyggelige forhold i "parkeringskorridoren" utenfor klubblokalet.

Les mer …

Bergen: Vårklargjøring

20170510 193046 450På oppfordring arrangerte Bergen senter vårklargjøring på verkstedet denne andre onsdagen i mai. Klok av skade hadde vi denne gangen påmelding for de som ønsket hjelp til årets smøreservice. Litt skuffet konstaterte vi at det bare var tre biler påmeldt, og forberedte oss på en stille kveld med gamlekarene mer eller mindre alene.

Der tok vi feil - det ble ikke en stille kveld. I tillegg til de som ville ha service, kom flere selskaps- og pratesyke medlemmer. Mens den faste verkstedsgjengen jobbet på bilene gikk praten livlig rundt om i og utenfor bilhallen.

Les mer …

Bergen: Invitasjon til Sogneturen 2017

IMG 1893 500Norsk MG Klubb Bergen senter vil med dette invitere våre medlemmer på nok en sognetur. Etter flere år med andre reisemål drar vi sommeren 2017 igjen til indre Sogn. Samtidig inviterer vi også våre venner i Triumph-klubben i Bergen til å være med.

 

 

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking