• Senterblogg

Bergen: Årsmøte 2015

IMG 0598 230

Bergen senter arrangerte årsmøte i forbindelse med medlemsmøtet 2 desember. 

Det var "The Usual Suspects" som var til stede. 10  sjeler som besluttet planene for senterets skjebne i 2016.

Ved siden av å gjenvelge Peter og Jan Erik i deres respektive verv, godkjente møtet budsjettet for kommende år. Budsjettet er dog beheftet med en del usikkerhet. Tilskudd fra moderklubben og overskudd fra hugging av bil er er forventet, men ikke bombesikre. Beskjedne anskaffelser som f.eks internett i klubbhuset, gjennomføres med det første, men en del andre poster avventer i henhold til prinsippet om "tæring etter næring".

 

 

Danmarkstur som oppkjøring til Norsk MG Rally

danmark500Rogaland senter tar med seg Bergen og andre interesserte på danmarkstur uken før Norsk MG Rally.

I en viderført vestlandsk forbrødring har Rogaland senter invitert Bergen på tur til Danmark fra lørdag 4 juni 2016. Reisefølget returnerer med danskebåten til Oslo om morgenen torsdag 9 juni, akkurat i tide til en travel helg med moderklubben på Hafjell ved Lillehammer. De som ikke skal på MG-rally kan naturligvis avslutte der og dra hjem.

Andre interesserte inviteres også til å slå følge, på hele, eller deler av, turen. PDF med informasjon om opplegg finnes her. Merk at det ikke er sentralisert påmelding. Interesserte bestiller selv ferge og overnatting på de angitte hoteller. Det er fullt mulig for interesserte på sør- eller østlandet å ta en annen ferge enn vestlendingene på utfarten. Så tar vi eventuelt felles ferge hjem igjen. Det finnes forhåndsbestilte rom frem til 15 desember. Arrangørene ber likevel om at de som kaster seg på dette, informerer turarrangørene (detaljer i infofilen). 

 

Bergen: Nytt klubbhus

C7D 4682 220Bergen Senter har flyttet inn i nytt klubbhus i Ytre Arna. 1 juli var offisiell overtakelsesdato i det som foreløpig må kalles et råbygg. Et lagerlokale på 250 m2 i den gamle bomullsvarefabrikken til Arne Fabrikker tilhører nå Norsk MG Klubb og blir møtelokale, verksted og parkeringsplass for inntil 11 biler. Sommer og høst i senteret blir dermed preget av muring, snekring og innredning.

Les mer …

Bergen: Første garasjekveld i nytt klubbhus

IMG 0570 1Første garasjekveld i nytt klubbhus er historie. Det er naturligvis en stor begivenhet å ta i bruk klubbens eget klubbhus her i Bergen. Mange og lange dugnadsdager har gått med etter overtakelsen 1 juli, men nå er det bare finpuss og pynt som står igjen. Siste ordinære dugnad er torsdag 17 september. Deretter blir det mulig å benytte seg av klubbhusets tjenester, ikke minst løftebukk og verkstedplass.

 

Les mer …

Bergen: Grasrotandelen

GRASROT

 

Fra godstolen hjemme kan du sørge for at senteret får din anndel av det du spiller for hos Norsk Tipping. Dersom du ønsker at Norsk MG Klubb Bergen Senter skal motta din grasrotandel klikker du på plakaten over for å registrere dette.

Ha spillekortet klart.

Real time web analytics, Heat map tracking