• Senternytt
  • Bergen senter

Bergen: Grasrotandelen

GRASROT

 

Fra godstolen hjemme kan du sørge for at senteret får din anndel av det du spiller for hos Norsk Tipping. Dersom du ønsker at Norsk MG Klubb Bergen Senter skal motta din grasrotandel klikker du på plakaten over for å registrere dette.

Ha spillekortet klart.

Bergen: Innkalling til ekstraordinært årsmøte

Innkalling til ekstraordinært årsmøte i Norsk MG Klubb, Bergen Senter

Med hjemmel i senterets vedtekter §12 kaller styret i NMGK Bergen Senter inn til ekstraordinært årsmøte i Bergens Tekniske Museum, onsdag 3 juni 2015 kl 1900. Fullstendig saksliste sendes ut så snart vi har den klar, senest 1 uke før møtet, iht vedtektenes § 8.

Link til vedtektene finnes her: http://www.nmgk.no/index.php?option=com_content&view=article&id=343&Itemid=1215&lang=nb

Les mer …

Bergen: Sesongens siste garasjekveld

GK5 1 250px11 sjeler møtte frem på sesongens siste garasjekveld i Hønsehuset. Motorprosjektet som har preget disse kveldene har nå kommet til en naturlig skillevei. De siste forberedelsene er nå gjort og vi er klare til å levere motorblokken inn til motorverkstedet Auto23 i Fyllingsdalen. Allerede forrige måned var det klart at Roy skal overta motoren når den er ferdig overhalt og han dekker derfor kostnadene som påløper for å gjennomføre en fullverdig overhaling.

Les mer …

Bergen: MKIB Lagunen 2015

Lagunen1 250pxEtter at den ene solfylte artikkelen etter den andre har blitt publisert fra ulike sentre denne våren, har vi bergensere, med stadig tiltagende misunnelse, kikket ut våre egne vinduer og konstatert at våren i Bergen ikke har kommet riktig ennå. Haggelbygene og snøfillene i forrige uke sto ikke godt til vårmønstringer både her og der på østlandet.

Men i dag var det endelig vår tur. Motorklubbene i Bergen (MKIB) arrangerte den årlige vårmønstringen Kristi Himmelfartsdag i strålende solskinn. NMGK hadde fått plass på et sted som passet bedre til en regnværsdag, men senteret rigget seg pliktskyldigst til med infostand på riktig sted og lot solskinn være solskinn.

Les mer …

Bergen: Garasjekveld i vårsol

IMG 3995 1

Mange syntes nok det var for galt å bruke en av de fineste vårdagene hittil på en garasjekveld i Hønsehuset. De som likevel møtte frem denne mandagen visste i hvert fall å kose seg i solveggen før arbeidet tok til.

Og arbeidet besto i å sluttføre demonteringen av vår MGB 1800 B-motor og å bedømme tilstand på vitale deler. Slik vil vi legge grunnlaget for en fullverdig overhaling og en motor i toppstand.

Les mer …

Bergen: Garasjekveld 2-2015

IMG 3074 1024pxDen harde kjerne var igjen samlet i Hønsehuset i Olsvik, denne 3dje mandagen i februar. Denne gang med besøk av storfolk fra hovedstaden. Ryktene om de storveis garasjekveldene i Bergen må ha flydd fort, for selveste Halvor Asland  kom innom for å sjekke fremdriften på motorprosjektet. Også denne gang var vi 8 sjeler samlet, men besetningen var likevel noe annerledes enn sist. Vi var spesielt glade for å se Torbjørn tilbake på bena, stort sett rask og i godt humør.

Les mer …

Bergen: Garasjekveld 3-2015

Garasjekveld3 Så var nok en garasjekveld historie. Ny rekord i Hønsehuset med 12 staute karer til stede. Med en samling mikrometere utlånt fra klubbens orakel, H. Asland, samt utskrifter fra MGB Workshop Manual, var vi klare til å stille presise diagnoser om den reelle tilstanden på stemplerm sylindere og andre viktige deler i motorens indre. Trodde vi.

Les mer …

Bergen: Garage Night 2-2015

IMG 3074 1024pxThe Ususal Suspects had once again gathered in the Chicken Shed in Olsvik, this 3rd Monday in February - this time honoured with an important visit from the Great Halls of Power. We must assume that rumours of the grand Garage Nights in Bergen Centre must have spread quickly, since Mr. Deputy Chairman Halvor Asland stopped by to check on the progress of our Great Engine Rebuild. Just like the Premiere last month, we were 8 souls gathered, albeit with a slighly modified cast. We were particularly pleased to see the former Centre Leader, Torbjørn Strandborg, back on his feet and almost completely his old self.

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking