• Senternytt
  • Rogaland senter

Nmgk Rogalands nye senter

IMG 2582EEtter en hektisk, men hyggelig dugnad innsats rundt juletiden, kan vi idag presentere vårt nye senter. Allt er klart til neste lørdags årsmøte og invielsesfest. Vi har malt golv og vegger, flagg og logoer og maleri på vegg. Elektriske installasjoner er oppgradert.  Så var det inn med hyller og arbeidsbenker, kjøkkeninventar, tepper bord og stoler og ikke minst, en effektiv varmepumpe. Mye verktøy og utstyr blir jo ervervet i løpet av et langt liv, så det gikk flere dager med rydding for å få allt dette på plass, sammen med reservedeler, som medlemmer i Nmgk har gitt. Vi kan nå tilby en fin garasje med verksted. Sosialt treffsted hver uke. Fremtidige utflukter og turer.  Velkommen neste lørdag kl 1800.

 

 

 

Dugnadsånd i juletider

IMG 2548nSå er vi igang med innredningen av Nmgk Rogalands nye senter. Vi føler oss ganske godt skodd, med elektriker, tømmermenn, malere og dekoratø. Så arbeidet går med liv og lyst. Det er en ganske røff garasje vi har fått tak i, noe som passer bra. Det å lage et for finslig bil museum er ikke i vår interesse. Her skal det mekkes Mg!  På vinterstid kan vi ha 4 biler inne. Litt færre i sesongen, siden vi ønsker å kunne ta inn forening medlemmers biler, for om mulig å gi assistanse. Idag ble varmepumpen montert. Og vi er på jakt etter en løftebukk. I i romjulen kommer hyller og reservedelslageret opp. Og arbeidsbenker. Sittegruppe og bilder på vegg. Vi regner med å ha en kjekk årsfest midt i januar. Så vil vi i Rogaland benytte anledningen til å ønske alle god jul, takk for det gamle, vellykka året som gikk og de beste ønsker for et nytt Mg år !

Rogaland: MG senteret tar form

RogalandMG Senter1LMG senteret tar form. Mens vi venter på at tidligere leietaker av garasjen skal flytte ut, er tiden benyttet til å fikse opp yttersiden.

 

 

 

 

 

Les mer …

Rogaland: Danmarkstur som oppkjøring til Norsk MG Rally

danmark230Rogaland senter tar med seg Bergen og andre interesserte på danmarkstur uken før Norsk MG Rally.

I en viderført vestlandsk forbrødring har Rogaland senter invitert Bergen på tur til Danmark fra lørdag 4 juni 2016. Reisefølget returnerer med danskebåten til Oslo om morgenen torsdag 9 juni, akkurat i tide til en travel helg med moderklubben på Hafjell ved Lillehammer. De som ikke skal på MG-rally kan naturligvis avslutte der og dra hjem.

Andre interesserte inviteres også til å slå følge, på hele, eller deler av, turen. PDF med informasjon om opplegg finnes her. Merk at det ikke er sentralisert påmelding. Interesserte bestiller selv ferge og overnatting på de angitte hoteller. Det er fullt mulig for interesserte på sør- eller østlandet å ta en annen ferge enn vestlendingene på utfarten. Så tar vi eventuelt felles ferge hjem igjen. Det finnes forhåndsbestilte rom frem til 15 desember. Arrangørene ber likevel om at de som kaster seg på dette, informerer turarrangørene (detaljer i infofilen). 

 

Rogaland Senter på fellestur med Bergen senter

rogalandogbergenRogaland Nmgk arrangerte denne helgen tur i Ryfylke sammen med Nmgk Bergen . Været var av verste klasse . Vi har mistanke om at øsregnet fulgte med bergenserne , ned i hodet på oss alle . Men , hva gjør vel det , når stemning og samtaler var strålende . Vi hadde mye å snakke om i et koselig inne miljø på Ryfylke fjordhotel på Sand . Filmen fra vår Danmarkstur ble fremvist . Dagen etter sluttet regndusjen . Bilene ble øst , og ned kom kalesjen . Så sa vi farvel med ønsker om snarlig gjensyn og drog hver vår vei . På Jelsa hadde vi en fin spasertur og kjørte en ideell Mg vei videre , forbi Foreneset , Erfjord og hjem . Ryfylke er på sitt flotteste i august . Vi kommer til å ta dagstur med det første . Mer om dette , se kalenderen .

 

 

 

 

Rogaland: Danmarkstur 2015

DSC07373LSå kan vi i Rogaland NMGK se tilbake på en ny , minnerik Danmarkstur. Hele 9 dager var vi på veiene , gjennom Danmark og i hjemlandet . Våre små , trofaste Mgb fungerte utmerket . Alt fra Hirtshals kjørte vi ut på Margerittveine , der landskap , bebyggelse og vegetasjonen gir en helt annen naturopplevelse enn hva man opplever på motorveien.

 

Les mer …

Rogaland: Renske Grillen ?

rensegrillen1I påvente av Rogaland senters langtur til Danmark og Norge, har vi satt igang en vår rengjøring av grillen, med en omplassering av grill badges.

 

 

 

 

 

 

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking