• Senternytt
  • Rogaland senter

Rogaland medlemsmøte 30. september

Rogaland-2014-10-30NMGK Rogaland senter, avholdt sitt første medlemsmøte, etter ny oppstart, tirsdag 30 september. Samlingen fant sted i MG atelier Fossum , og i god stemning over igjen å være deltakere i en større sammenheng , nemlig hovedforeningen, norsk MG klubb.


Les mer …

Rogaland senter

IMG 0836Rogaland senter er igjen på banen. Og vi gleder oss over å være delaktige i hovedforeningen. Mg felleskap, på turer og i sammenkomster. Det kan ikke legges skjul på at flere nmgk medlemmer i sin tid hadde innsigelser mot nedlegningen av senterstyrets hverv, som i sin tid fant sted. Men, de fleste valgte allikevel å beholde sitt medlemskap.

 

 

 

Les mer …

Ryfylke rundt i MG

På-fjorden
«Hiv dere rundt og meld dere på til en fin tur Ryfylke rundt. Lørdag 24. august vi drar avgårde klokken 0945 med fergen fra Stavanger til Tau». Dette var invitasjonen fra turleder Leif. 10 biler (9 MGer og en Dodge) med til sammen 19 deltakere stilte i ferjekøen denne nydelige augustdagen.

 


Les mer …

Ikke bare MG i Rogaland Senter

IMG 1027Når et senter inviterer til smalahove-fest er det all grunn til å undersøke saken nærmere. Jo da,det var riktig. Rogaland Senter skulle ha fest 2. november og servere smalahove."Ikke noe annet?" " Jo da, litt pinnekjøtt til pyser og litt akkakk for de som liker slikt"sa senterleder Dag Anreassen. "Kommer du" ?  "Ja, jeg kommer, men kanskje bare litt pinnekjøtt til meg er fint", forsøkte jeg forsiktig. "Flott, vi har fremdels plass. " Jeg kastet meg på flyet til Stavanger.

 

Les mer …

Weekendtur til Dalen i Telemark

Joomplu:811

Fredag 01. juni klokken 1315 starter eventyrreisen. 12 MG-er med 23 drivers og co-drivers drar fra klubbhuset til Rogaland MG-senter på Soma. Alle er godt innpakket i vindtette klær av skinn eller Goretex med solide luer og skjerf. Det er kjølig i luften og blåser kuling fra nord. Tre fjelloverganger skal passeres, men både biler og mannskap er ved godt mot.

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking