• Senternytt
  • Rogaland senter

NMGK-Rogaland på trur igjen! Søndag 3. mai

til Brusand1Søndag 3. mai startet åtte biler og 16 personer fra klubbhuset på Soma på årets tredje MG-klubbtur. Solen kom frem i ti-tiden og fulgte oss det meste av dagen, og regnbygen etter lunch passerte Gloppedalen før vi kom dit. Første etappe ble ledet av Bjørn Erik. Ferden gikk over Bore til Kleppe og Bryne, videre til Undheim, Kartevoll og frem til Brusand der vi rastet ved Svingen kiosk og rasteplass. Bilene vakte behørig oppsikt av forbipasserende som tok bilder og kommenterte positivt.

Les mer …

MG Familien på Syndagstur 19 april

MG Familien på Syndagstur 19 april1Det var kjekt at 7 kalesjebilar møtte opp på Soma for å vera med på tur denne syndagen.Det var kjekt at begge MG familiane møttes til tur. Vår herre hadde sett i nåde med fina veret så alt låg te rette for ein fine tur. Me kjørte øve Hegre mot Skjæveland før me svingte ut på 44 et lite stykke, før me kjørte mot Kverneland, øve te Figgjo,Bråstein,via Høle te Bersagel Kai for et lite Pit Stop. Fram me kaffe og boller og drøs. Eg hadde jo lyst te å kniba å klemma (adle damene) og an Kjetil,men i disse tider e jo det forbuden frukt,så eg ska ta det igjen ein aen gang,ver du sikker. Marit og Arne takker for ein koselige tur.

Les mer …

Lørdagstur til Ogna

32DE6079Lørdag 18.april startet MG-sesongen for NMGK-Rogaland! Vi var seks biler, alle med co-drivers, som møttes ved klubbhuset på Soma og kjørte i fin stil til Ogna. Der er en fin parkeringsplass på høyre side av veien med avkjørsel som leder deg under jernbanen og til en åpen slette nær utløpet av Ognaelva. Herfra kan en begynne en tur langs strendene nordover mot Brusand, og det er mange fine plasser nede ved havet her for bading og soling når sommeren slår til en vakker dag. Ettersom det var en litt kjølig trekk fra nord, satte vi opp campingstolene i en lun krok litt fra elva og stranda.

Les mer …

Sensommer utflukt

Rogaland 1Så kom endelig en attpåklatt av full sommer, seint men godt, med rundt 20 grader i luften. Da var det ut på tur. Vi var 5 biler som fikk en fin tur til Tungeneset . . Minnene fra Sogneturen sammen med Bergen senter har gitt oss mye å glede oss over. Vi fortsetter med sosiale treff hver onsdag fra 1230 . Stadig nye kommer innom . Det blir oppgraderinger og fikse bil prosjekter utover i høst.

"Mekke" tirsdag 28.mars 2017

IMG 1511På "Mekke" tirsdag 28.mars 2017 hadde vi besøk av Andreas Abelsnes fra Bryne Bil på forsikringsmøte .
Flere av medlemmene er interessert i å bli kvalifisert til LMK forsikring.
I det fine vårværet tok Andreas bilder av bilene fra alle kanter slik at det kan søkes om opptak til LMK forsikring.

Les mer …

Ny løftebukk i Rogaland senter

bukk

I dag kunne vi i Nmgk Rogaland endelig heise opp en Mg med vår nye løftebukk. Vi har hatt en dugnad jobb med å støpe opp deler av golvet og få til en passelig kjøre rampe . Deretter kunne vi montere løftebukken , hvor 4 medlemmer er deleiere . Da kan vi med noe stolthet , kjenne på et at vi har fått et ganske godt utstyrt verksted , dele lager , vinteropplag og sosialt treffsted hver tirsdag formiddag. Og det i et vel temperert lokale. Men, viktigst er det at nå skal vi tilby medlemmer i Nmgk en vår sjekk av hjul og understell . Oppsmøring av vitale deler og oljeskift. Vi vil sende ut Mail til medlemmene i Rogaland når sesongen nærmer seg. Men først blir det årsfest i senteret 3 desember .

Nmgk Rogaland Danmark tur 2017

FullSizeRender1Nmgk i Rogaland inviterer medlemmer til en ny Danmarkstur. Avreisen er tilpasset Mg rallyet, som foregår i nordfylket. Vi kan altså delta på dette arrangementet for deretter, søndag, 11 juni, kjøre ned til Tananger og Fjord line fergen, som drar til Hirtshals kl 20 .

Les mer …

Dugnad i Nmgk Rogaland senter

IMG 3155nVi har gått igang med neste utbedring av vårt senter . Støpt opp golvet slik at flere Mg kan få lettere tilgang . Så var det forenings møte der vi besluttet å kjøpe inn en ny , flyttbar løftebukk. Danmarkstur er planlagt og blir neste år i midt Jylland . Og tilpasset Mg rallyet . Vi fortsetter med ukentlige samlinger hver tirsdag kl 1230 . Og vil gjerne sette igang med aktiv bil mekking . I den forbindelse skulle vi gjerne fått tak i en Mg motor , til en billig penge . Så , her fra Rogaland ser vi høsten imøte med kjekke innendørs aktiviteter.

 

Real time web analytics, Heat map tracking