• Senternytt
  • Rogaland senter

NMGK-Rogaland på forsommertur til Ulvik 29. – 21.06.2020

Ti nypolerte ekvipasjer med sommerglade sjåfører og codrivers dro i det finest tenkelige sommervær med friskt mot og store forventninger på tur til Ulvik i Hardanger. Turen gikk gjennom den nye Ryfasttunnelen med oppsamling på Solbakk der vi kom ut i frisk luft igjen. Det var delte meninger om tunnelopplevelsen, for noen var det verdens lengste tur i et grått undersjøisk hull der en gikk glipp av en Bilde 1 2nydelig sommerdag i et vakkert fjordlandskap, mens andre syntes det var en effektiv måt å krysse en bred fjord på, bare 11 minutter mot tidligere 45 med fergen, og det har de jo rett i.

Les mer …

Åpen dag på Soma 9. Juni 2020

L10502289. juni hadde verkstedgruppen invitert til åpen dag på MG senteret på Soma for å ta det nyrenoverte verkstedet i øyesyn. Kaffe, nystekte lapper, pølser, brus og vinutlodning sto på programmet.  

 

 

Les mer …

Grilltur til Høle 3. juni 2020

L1050208 2Fantastisk vær, fantastisk oppmøte, fantastisk kjøretur, fantastisk sted og ikke minst et fantastisk vertskap. Etter oppmøte på Soma og en fin kjøretur til Marion og Carsten Bowitz’ landsted på Høle sto 15 flotte MG ’er på rad og rekke under frukttrærne.

Les mer …

Rogaland samlet til ett MG Rike

logo4 rogaland 45014.mai 2020 var en viktig milepel i NMGK sin historie!
MG aktivitetene i Rogaland er igjen samlet en klubb igjen gjennom NMGK.
Den 14.mai ble første styremøte holdt på Soma (i nærheten av Stavanger Lufthavn, Sola)
Soma blir nå klubbens nye adresse.

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking