• Senternytt
  • Rogaland senter

Sensommer utflukt

Rogaland 1Så kom endelig en attpåklatt av full sommer, seint men godt, med rundt 20 grader i luften. Da var det ut på tur. Vi var 5 biler som fikk en fin tur til Tungeneset . . Minnene fra Sogneturen sammen med Bergen senter har gitt oss mye å glede oss over. Vi fortsetter med sosiale treff hver onsdag fra 1230 . Stadig nye kommer innom . Det blir oppgraderinger og fikse bil prosjekter utover i høst.

"Mekke" tirsdag 28.mars 2017

IMG 1511På "Mekke" tirsdag 28.mars 2017 hadde vi besøk av Andreas Abelsnes fra Bryne Bil på forsikringsmøte .
Flere av medlemmene er interessert i å bli kvalifisert til LMK forsikring.
I det fine vårværet tok Andreas bilder av bilene fra alle kanter slik at det kan søkes om opptak til LMK forsikring.

Les mer …

Nmgk Rogaland Danmark tur 2017

FullSizeRender1Nmgk i Rogaland inviterer medlemmer til en ny Danmarkstur. Avreisen er tilpasset Mg rallyet, som foregår i nordfylket. Vi kan altså delta på dette arrangementet for deretter, søndag, 11 juni, kjøre ned til Tananger og Fjord line fergen, som drar til Hirtshals kl 20 .

Les mer …

Ny løftebukk i Rogaland senter

bukk

I dag kunne vi i Nmgk Rogaland endelig heise opp en Mg med vår nye løftebukk. Vi har hatt en dugnad jobb med å støpe opp deler av golvet og få til en passelig kjøre rampe . Deretter kunne vi montere løftebukken , hvor 4 medlemmer er deleiere . Da kan vi med noe stolthet , kjenne på et at vi har fått et ganske godt utstyrt verksted , dele lager , vinteropplag og sosialt treffsted hver tirsdag formiddag. Og det i et vel temperert lokale. Men, viktigst er det at nå skal vi tilby medlemmer i Nmgk en vår sjekk av hjul og understell . Oppsmøring av vitale deler og oljeskift. Vi vil sende ut Mail til medlemmene i Rogaland når sesongen nærmer seg. Men først blir det årsfest i senteret 3 desember .

Dugnad i Nmgk Rogaland senter

IMG 3155nVi har gått igang med neste utbedring av vårt senter . Støpt opp golvet slik at flere Mg kan få lettere tilgang . Så var det forenings møte der vi besluttet å kjøpe inn en ny , flyttbar løftebukk. Danmarkstur er planlagt og blir neste år i midt Jylland . Og tilpasset Mg rallyet . Vi fortsetter med ukentlige samlinger hver tirsdag kl 1230 . Og vil gjerne sette igang med aktiv bil mekking . I den forbindelse skulle vi gjerne fått tak i en Mg motor , til en billig penge . Så , her fra Rogaland ser vi høsten imøte med kjekke innendørs aktiviteter.

 

Rogaland: Vestlandstur til Mg treffet i Sogndal .

IMG 2578lVi gleder oss her i Rogaland , til kommende Mg sesong , med 2 flotte arrangementer i Nmgk regi. Først Mg rallyet og så i august  til  Mg treffet i Sogndal.  Vi anbefaler flest mulig å bli med. Sognefjorden  på sensommeren, og samling av biler og interessefelleskap. Men, det kan ikke helt underslåes at kjøreturen fra Stavanger til Sogn, er ganske lang. Derfor er vi heldige, som kan benytte oss av det nystartede tilbudet fra Fjordline, med  fergtur fra Tananger til Bergen. Pris for en person og bil er kr 590, en vei. Noe som er billigere enn bensin og andre ferger, for ikke å snakke om lange undersjøiske tuneller. Nå kan vi sitte på dekk og slappe av. Fjord line går kl 0700 fra Tananger og tar noe over 5 timer til Bergen. Så kjører vi opp E 39, forbi Matre og tar fergen over Sognefjorden til Lavik. Så kjører vi innover, tar fergen over ved Balestrand og kommer sammen med deltakerne på Norsk Mg treff i Sogndal. Søndag blir det retur sørover, via Lærdal, Gudvangen, Voss, over Hardangerfjorden og hjem enten via Suldal eller Etne. En skikkelig "guttetur", kommenterte en lys røst. Og kanskje blir denne turen nettopp det. Vi er allerede 2 som er påmeldt.  
Dato for Norsk Mg treff i Sogndal er fra torsdag 18 til søndag 21.  Se eget program. Bestill Fjordline, Stavanger til Bergen, torsdag 18, kl 0700, kr 590 for enkeltperson og bil. Send gjerne en beskjed til senterleder Erling, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Danmarkstur 2016

Rogaland Danmark1Nmgk Rogaland, sammen med Bergen, har kommet tilbake fra en vellykket tur til Danmark. Været var flott. Naturen og severdigheter på nord Sjælland likeså. Bilene fungerte bra. Rolig tempo. Tid til å bli godt kjent med særdeles hyggelige Mg folk!

3 overnattinger, hvorav 2 var toppers. Tredje sted for dyrt visse forhold tatt i betraktning. Ferge til Oslo på commodore class, grunnet overbooking. Så rett opp til Mg rallyet, med flotte opplevelser der. Vi gleder oss til neste år!

 

Les mer …

Årsberetning for Nmgk Rogaland 2015

FullSizeRenderlÅrsmøtet ble avholdt i vårt nye lokale i Lunden. Årsberetningen ble lest opp. Vi kan se tilbake på et vellykket år, med 10 innemøter, 7 turkjøringer, en  hovedtur til Danmark og i høst , en Ryfylke tur hvor vi møtte Bergen senter . Så har vi hatt dugnadsarbeid og flytting til det nye senteret vårt .
I 2016  vil vi fortsette med tirsdagstreff , fra  kl 12 til 15 , for å fikse på bilene og kaffi drøs.  Istedenfor å bestemme visse dager til kveldskjøreturer, velger vi å se været an . Vi kaller det høytrykksturer, og da kan det bli både  korte og lengre turer, i solskinn .  Hovedturen blir igjen til Danmark og området nord for Kjøbenhavn . En dansk Mg forening har tatt kontakt med oss. De tilbyr detaljert kjørerute og samling hos dem i deres senter og museum i Nærum . Dette setter vi stor pris på ! Med på turen blir Nmgk Bergen. Fra Kjøbenhavn drar vi til Nmgk  rallyet i Hafjell. Og så blir det en skikkelig langtur over fjellet til Vestlandet.

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking