• Senternytt
  • Rogaland senter

Tirsdagstur 1. September 2020

Den første tirsdagen i september rullet 7 stk MGB i alle regnbuens farger ut på fra klubbhuset på Soma for å nyte en nydelig høstkveld i godt selskap.IMG 2445

Les mer …

Det 10. MG-treff på Lista

Bilde 01NMGK Rogaland og Norsk MG-treff 2020 på Lista

Den 13. august startet 7 MGBer med co-drivere frå Soma med kurs for et av årets høydepunkt: det 10. MG-treffet på Lista. Den åttende bilen kom østfra og sluttet seg til Rogalandsbenken tidsnok til å rekke en øl før grillen ble tent og dagens middag servert.  I strålende vær og rolig tempo rullet vi langs RV44 til Flekkefjord med kaffestopp og eplekake på rasteplassen over Jøssingfjorden. Så en uunngåelig svipp inn på E39 før vi kunne ta av på FV 465 til Kvinesdal, utover igjen på sørsiden av fjorden, inn på Fv652 og kjøre småveier over Listeid og Jørstad frem til flystasjonen.  Vel fremme ble vi installert på Løytnanten, bortsett fra Kjetil som ble oppgradert til å bo på befalsmessen.

Les mer …

NMGK-Rogaland på forsommertur til Ulvik 29. – 21.06.2020

Ti nypolerte ekvipasjer med sommerglade sjåfører og codrivers dro i det finest tenkelige sommervær med friskt mot og store forventninger på tur til Ulvik i Hardanger. Turen gikk gjennom den nye Ryfasttunnelen med oppsamling på Solbakk der vi kom ut i frisk luft igjen. Det var delte meninger om tunnelopplevelsen, for noen var det verdens lengste tur i et grått undersjøisk hull der en gikk glipp av en Bilde 1 2nydelig sommerdag i et vakkert fjordlandskap, mens andre syntes det var en effektiv måt å krysse en bred fjord på, bare 11 minutter mot tidligere 45 med fergen, og det har de jo rett i.

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking