• Senternytt
  • Vestfold senter

VESTFOLD SENTER - VELLYKKET GRILLTREFF 9. AUGUST

Bilde 12LLFor 3. året på rad arrangerte Anne og Sigurd på Hvitstein grilltreff for medlemmene i senteret og det ble ny deltakerrekord med 34 påmeldte og 17 biler. Værgudene var også denne gangen på arrangørens side og alle hygget seg med god grillmat og stekte vafler i lysthuset. Klubbens leder Ola Thygesen, benyttet anledningen til å besøke senterets arrangement som er blitt en fast post på senterets Terminliste.

Flere bilder under Les mer

 

Les mer …

Vestfold senter besøkte Norsk Dakota Klubb på Torp 24. april 2013

IMG 2463LDette var årets første onsdagskjøring og som vanlig ble den arrangert i samarbeid med Vestfold Sportsvognklubb. Stiftelsen Dakota Norway er en ideell organisasjon med formål å eie og operere et veteranpassasjerfly av typen DC-3 Dakota fra 1943. Stiftelsen organiserer en venneforening med cirka 1600 medlemmer. Det historisk verdifulle veteranpassasjerflyet Dakota DC-3, har sin base på Sandefjord Lufthavn Torp.

Les mer …

Vestfold senter på svensk herregård

IMG 3630VESTFOLD SENTER PÅ SVENSK HERREGÅRD

Lørdag 31. august reiste 8 biler med fergen Horten - Moss og videre til Halden og Nøssemark hvor vi krysset Stora Lee på en kabelferge. Vårt mål var "Håveruds Herrgård" ved Dalslandskanalen hvor vi overnattet. Herregården ligger idyllisk til med slusene og akvadukten som nærmeste nabo. Dagen etter gikk turen til Ed med  besøk på "Eds MC- och Motormuseum". Søndag ettermiddag tok vi Color Line fra Strømstad til Sandefjord. En flott svensketur med en mengde opplevelser.

Les mer …

Vestfold senter - innemøte hver måned

IMG 2360L HP

 

Innemøtene startet i oktober og varer t.o.m. april. Vi treffes en kveld pr. måned - vanligvis første onsdag i måneden. Sentermøtene er på Furulund Kro fra kl. 19.00 til ca. 21.30. Vi har foredrag, viser bilder og filmer, har vinlotteri, drikker kaffe og hygger oss sammen. Co-driverne er spesielt velkommen til å delta på møtene. Velkommen!


Les mer …

Onsdagstur Sem - Sandefjord - Larvik 15. august 2012

 

IMG 1932Nok en onsdag med flott vær. 11 biler kjørte Sem - Sandefjord - Larvik og endte opp på fiskerestauranten "Toldgaragen" (riktig navn for oss sportsbilfolk) nede ved sjøen hvor vi spiste havets delikatesser. Disse onsdagsturene er et samarbeid med Sportsvognklubben i Vestfold. Enkelte av våre medlemmer er med i begge klubbene. Vi oppfordrer alle med MG som bor i Vestfold om å delta på onsdagsturene og andere turer og arrangementer som tilbys.

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking