• Senternytt
  • Vestfold senter

Vestfold senter på 5 dagers Slottstur til Danmark 25. til 29. august! En fulltreffer med SOL og OPPLEVELSER hver dag!

DK 2017 IMG 9621Vestfold senter pleier å ha tur til Sverige eller Danmark i slutten av august og i år valgte vi 5 dager på Dronninglund Slot. 13 biler og 26 deltakere. Slottet ligger nordøst for Aalborg og sentralt i forholdt til Hirtshals og Frederikshavn (ca. 1 times kjøring). Og syd for for Aalborg ligger Classic Center som vi besøkte på turen. Dagstur til Skagen, Blokkhus og Rold Skov i Himmerland. Color Line Superspeed Larvik - Hirtshals er perfekt for turer til Danmark. I slutten av juni arrangerte Buskerud senter tur til Danmark og Tylstrup Kro (ligger ca. 15 min. fra Dronninglund Slot). Artikkel fra begge disse turene kommer i desemberutgaven av MG Magasinet! Bildet viser deltakerne foran Dronninglund Slot.

ENDELIG SKINNER SOLEN I VESTFOLD

MG Bade Sigurd P7110002Etter dager med regn, lyn og torden - også her på "solkysten" - skinner solen igjen og i dag hadde vi 25 grader. Mange åpne biler å se i Sandefjord. Bilde er tatt på en tidligere tur: Det var 32 grader da vi kjørte til Evje i Setesdalen. Det var hett under MG-capsen! Ned mot Seljord bommgira jeg 3 ganger og codriver Anne foreslo en avrivende dukkert i Seljordsvannet. Vi kjørte forbi telt og biler og helt ned til badeplassen. Med en MG kan du stort sett kjøre og parkere der du vil. Folk elsker disse klassiske engelske sportsbilene!

GOD MG-SOMMER FRA ANNE OG SIGURD I VESTFOLD

 

VESTFOLD SENTER - UTSTILLING AV SPORTSBILER I STOKKE SØNDAG 21. JUNI

20015 06 20 STOKKEBYGDETUNSøndag 21. juni fra kl. 12 til 16 kan publikum se flotte sportsbiler utstilt på Stokke Bygdetun, Bokemoa. Biltreffet arrangeres av Norsk MG Klubb Vestfold senter. Det er gratis inngang og kiosken og muesumsbygningene er åpne. Alle med engelsk sportsbil kan delta uansett merke eller årsmodell. De som har sportsbil, men ikke engelsk, kan også delta. Innkjøring for utstillingsbiler er fra kl. 11 til 12.

 

 

 

Vestfold: Medlemsmøte 8. april 2015

IMG 2762På medlemsmøte presenterte vi en innholdsrik Terminliste for 2015 med 16 senterturer og 17 i regi av andre bilklubber. I tillegg er det 8 innemøter på listen. Atle og Linda Ingebrigtsen stilte med nyinnkjøpt MG F som Hans Petter Øverby hadde solgt dem noen dager før.

 

 

 

Les mer …

Vestfold senter - tur til Glasshytta Vivestad 6. mai 2015

IMG 4797Kjøresesongen har startet i Vestfold og første onsdagstur gikk til Glasshytta i Vivestad hvor vi hadde avtalt demonstrasjon av glassblåsing. Vi starter i år våre turer fra Stokke Bygdetun og 17 biler kjørte småveier fra Stokke til Vivestad hvor vi hadde en oppelvelsesrik kveld.

Les mer …

Vestfold: Medlemsmøte 4. mars 2015

IMG 2553 VestfoldPå medlemsmøte 4. mars hadde vi invitert Thorunn Hagberg som holdt foredrag om "Visit Vestfold". Hva kan vi oppleve i eget fylke på kvelds- og dagsturer? Her overrekkes foredragsholderen senterets speialtappede MG-vin.

 

 

 

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking