Vestfold senter arrangerte grillfest mandag 1/8-2022

Grilling

I meget flotte omgivelser på Stokke Bygdetunsom er klubbens faste møtested, inviterte senterleder Finn Gunnar Bruun til grillfest. Klubben sto for all grillmat, dekket av MG-klubben sentralt som takk for et meget bra gjennomført treff for «Engelske sportsbiler». Laila og Armand tok oppgaven med å hente grillmat og grill fra slakteren i Larvik.

Les mer …

Vestfold senter på 5 dagers Slottstur til Danmark 25. til 29. august! En fulltreffer med SOL og OPPLEVELSER hver dag!

DK 2017 IMG 9621Vestfold senter pleier å ha tur til Sverige eller Danmark i slutten av august og i år valgte vi 5 dager på Dronninglund Slot. 13 biler og 26 deltakere. Slottet ligger nordøst for Aalborg og sentralt i forholdt til Hirtshals og Frederikshavn (ca. 1 times kjøring). Og syd for for Aalborg ligger Classic Center som vi besøkte på turen. Dagstur til Skagen, Blokkhus og Rold Skov i Himmerland. Color Line Superspeed Larvik - Hirtshals er perfekt for turer til Danmark. I slutten av juni arrangerte Buskerud senter tur til Danmark og Tylstrup Kro (ligger ca. 15 min. fra Dronninglund Slot). Artikkel fra begge disse turene kommer i desemberutgaven av MG Magasinet! Bildet viser deltakerne foran Dronninglund Slot.

ENDELIG SKINNER SOLEN I VESTFOLD

MG Bade Sigurd P7110002Etter dager med regn, lyn og torden - også her på "solkysten" - skinner solen igjen og i dag hadde vi 25 grader. Mange åpne biler å se i Sandefjord. Bilde er tatt på en tidligere tur: Det var 32 grader da vi kjørte til Evje i Setesdalen. Det var hett under MG-capsen! Ned mot Seljord bommgira jeg 3 ganger og codriver Anne foreslo en avrivende dukkert i Seljordsvannet. Vi kjørte forbi telt og biler og helt ned til badeplassen. Med en MG kan du stort sett kjøre og parkere der du vil. Folk elsker disse klassiske engelske sportsbilene!

GOD MG-SOMMER FRA ANNE OG SIGURD I VESTFOLD

 

VESTFOLD SENTER - UTSTILLING AV SPORTSBILER I STOKKE SØNDAG 21. JUNI

20015 06 20 STOKKEBYGDETUNSøndag 21. juni fra kl. 12 til 16 kan publikum se flotte sportsbiler utstilt på Stokke Bygdetun, Bokemoa. Biltreffet arrangeres av Norsk MG Klubb Vestfold senter. Det er gratis inngang og kiosken og muesumsbygningene er åpne. Alle med engelsk sportsbil kan delta uansett merke eller årsmodell. De som har sportsbil, men ikke engelsk, kan også delta. Innkjøring for utstillingsbiler er fra kl. 11 til 12.

 

 

 

Real time web analytics, Heat map tracking