• Senternytt
  • Oslo senter

Oslo: «Vårslipp» på Rådhusplassen


bilde 2lOslo Senter NMGK hadde sitt årlige «vårslipp» på Rådhusplassen den 06.05.15
Vi markerte at sesongen var i gang, og 13 biler stilte opp under "skansen".
Vi fikk mye positiv oppmerksomhet fra folk som var på Rådhusplassen.

 

 

 

 

 

 

Les mer …

Oslo senter møte 8.april 2015

DSCF1584LDet var stort oppmøte ved vårens siste innemøte i Oslo Senter. 40 medlemmer kom til Frysja for å treffes og høre klubbens nestleder Halvor Asland holder foredrag om eikehjul. Halvor kan mye om dette og holdt et spennende og lærerikt foredrag. Her var det mye som kan komme godt med nå når vårsesongen starter og vi skal se over våre biler.

Les mer …

Halvor Asland snakker om hjul og sånn i Oslo senter

eikehjulNMGK vil med dette minne om Oslo senters siste innemøte denne sesongen.

 

Halvor Asland kåserer om Rudge Withworth eikehjul og Oslo senter vil derfor benytte anledningen til å invitere interesserte fra nabosentrene til hyggelig aften på Frysja. Se i aktivitetskalenderen for oppdaterte tidspunkt. 

 

Les mer …

Oslo: Medlemsmøte 2015 Januar

IMG 2895 230pxOnsdag 7/1 hadde Oslo senter besøk av de 2 grunnleggerne av Norsk MG Register: Baard Nielsen og John Erik Skjefstad. De 2 Æresmedlemmene var invitert for å fortelle om opprettelsen av NMGK i 1970 og de første årene deretter.


Les mer …

Oslo: January 2015 Monthly Meet

IMG 2895 230pxOn Wednesday 7 January, Oslo Centre was visited by two of the founding fathers of what then was called The Norwegian MG Register. Mr Baard Nielsen and Mr John Erik Skjefstad, both are currently Honorary Members of MGCC Norway, had been invited to speak on the creation of the register in 1970 and the first years of service.


 

 

Les mer …

Tur til Hallanderiet, og besøk hjemme hos Knut Chr. Hallan

Hallanderiet05.11.14 Vi var så heldige at vi var blitt invitert av Knut Chr. Hallan. Først på det nye museet han har laget i Son - Hallanderiet som er en reise i tid, og etter dette hjem til ham for å se på det nye huset og bilene hans samt spise pizza. Hallan serverte oss mange gode og interessante bilhistorier. Vi takker ham for en fantastisk kveld!

 

 

 

 

 

 

 

22.11.14 julebord på Havfruen

Julebord14 feststemte mennesker møtte til årets julebord. God mat og mange hyggelige folk. Stemmningen var så god at vi fikk besøk fra nabobordene.

 

 

 

 

 

 

Innemøte Frysja 01.10.2014

2014-10-01FrysjaKvelden kort oppsummert

Vi hadde vårt første høstmøte på Frysja hvor ca. 20 medlemmer stilte.Thor Sørensen vår tidligere senterleder ble takket for den innsatsen og det engasjementet han hadde vist gjennom sin periode. For dette ble han belønnet med Vespa vin (ikke MG vin).

 

 


Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking