• Senternytt
  • Oslo senter

Høsttreff Rådhusplassen 2014

bilde 12Det ble sesongens siste arrangerte tur før vi starter med inne møtene på Frysja. Været kunne ikke ha vært bedre, sensommersol og 20 grader i luften. 20 biler stilte på rådhusplassen, og mange blide MG entusiaster.

 


Les mer …

Oslo: Autumn meet at Town Hall Square

bilde 12This was the season's last organised drive before the start of the in-doors meetings at the Norwegian Technical Museum at Frysja. The weather was at it's best, with a late summer sun and 20 degrees in the air. 20 cars and many smiling MG enthusiasts were there to make the event a joyous one for all.

(Translation: P. Skarsjø)

 

 

Les mer …

Smalahovelag i Rogaland Senter

338The Marque of Friendship! Ja det var det jeg opplevde som senterleder i Oslo, å komme på besøk for å være med på Smalahovelag i Rogaland Senter. En flott kveld med glade medlemmer


Les mer …

NSCR 2013

NSCR2013-029-330-219
Norwegian Sports Car Rally 2013 er over for i år, 20 år med flotte turer, hyggelige glade medlemmer og et velsmurt arrangement, så må det sies at vi skulle noen ganger ønske det varte litt lengre. Men på en annen side så tror vi alikevel det holder med turen fra torsdag til Søndag, da er man akkurat så sulten på litt mer, men kan heller glede seg over neste års arrangement.

Les mer …

Vårmønstring på Øvrevoll i regi av NSK

vaarmønstring 2013-1
MG klubben var representert med 18 biler på Vårmønstring på Øvrevoll i regi av NSK, som gikk av stabelen den 12.05.13.På grunn av været var det i år færre biler en vanlig.


Les mer …

Vårslipp for Oslo Senter 6 mai 2013

Hei alle

Vil bare gjøre oppmerksom på at vårslippen er ikke som vanlig på en Onsdag! 1 mai. Årsaken er klar, Oslo vil være delvis stengt p.g.a 1 mai arrangement.

Vi har flyttet det til Mandag 6 mai kl:18:00 og som vanlig oppmøte på Rådhusplassen. SES DA!

Med vennlig hilsen

Thor Sørensen

Norwegian Sports car rally 2013

Hei MG venner

Det er fremdeles plasser igjen på årets Norwegian Sports Car Rally!
Meld deg på nå, så kan du være med på forsommerens vakreste eventyr! Det er du som medlem som gjør turen sammen med likesinnede MG folk!

På melding kan gjøres på Norwegian Sports Car Rally 2013 innmelding

 

Årsmøte Oslo Senter Årsrapport

Årsrapport Oslo Senter

Oslo Senter hadde årsmøte den 7 februar, se link, etter årsmøte så hadde vi dokumentatfilm fremvisning av Hilde Brinchmann Børresen film PAM til Paris, en drømmereise. Hildes ny innkjøpte MG Midget med venninne på tur fra Sverige til Paris for å oppsøke første eier. 


Vi kommer tilbake med mer info om denne filmen senere.

Real time web analytics, Heat map tracking