• Senternytt
  • Oslo senter

Oslo: Autumn meet at Town Hall Square

bilde 12This was the season's last organised drive before the start of the in-doors meetings at the Norwegian Technical Museum at Frysja. The weather was at it's best, with a late summer sun and 20 degrees in the air. 20 cars and many smiling MG enthusiasts were there to make the event a joyous one for all.

(Translation: P. Skarsjø)

 

 

Les mer …

Smalahovelag i Rogaland Senter

338The Marque of Friendship! Ja det var det jeg opplevde som senterleder i Oslo, å komme på besøk for å være med på Smalahovelag i Rogaland Senter. En flott kveld med glade medlemmer


Les mer …

NSCR 2013

NSCR2013-029-330-219
Norwegian Sports Car Rally 2013 er over for i år, 20 år med flotte turer, hyggelige glade medlemmer og et velsmurt arrangement, så må det sies at vi skulle noen ganger ønske det varte litt lengre. Men på en annen side så tror vi alikevel det holder med turen fra torsdag til Søndag, da er man akkurat så sulten på litt mer, men kan heller glede seg over neste års arrangement.

Les mer …

Vårmønstring på Øvrevoll i regi av NSK

vaarmønstring 2013-1
MG klubben var representert med 18 biler på Vårmønstring på Øvrevoll i regi av NSK, som gikk av stabelen den 12.05.13.På grunn av været var det i år færre biler en vanlig.


Les mer …

Norwegian Sports car rally 2013

Hei MG venner

Det er fremdeles plasser igjen på årets Norwegian Sports Car Rally!
Meld deg på nå, så kan du være med på forsommerens vakreste eventyr! Det er du som medlem som gjør turen sammen med likesinnede MG folk!

På melding kan gjøres på Norwegian Sports Car Rally 2013 innmelding

 

Årsmøte Oslo Senter Årsrapport

Årsrapport Oslo Senter

Oslo Senter hadde årsmøte den 7 februar, se link, etter årsmøte så hadde vi dokumentatfilm fremvisning av Hilde Brinchmann Børresen film PAM til Paris, en drømmereise. Hildes ny innkjøpte MG Midget med venninne på tur fra Sverige til Paris for å oppsøke første eier. 


Vi kommer tilbake med mer info om denne filmen senere.

Vårslipp for Oslo Senter 6 mai 2013

Hei alle

Vil bare gjøre oppmerksom på at vårslippen er ikke som vanlig på en Onsdag! 1 mai. Årsaken er klar, Oslo vil være delvis stengt p.g.a 1 mai arrangement.

Vi har flyttet det til Mandag 6 mai kl:18:00 og som vanlig oppmøte på Rådhusplassen. SES DA!

Med vennlig hilsen

Thor Sørensen

Norwegian Sports Car Rally 2013 utsatt frist

2013NSCR

 

NSCR er et arrangement med tradisjoner og høy kvalitet, og værstatistikk viser at 2. helg i juni er et gunstig tidspunkt. I 19 år har vi hatt fine turer, og sett mange vakre steder. Den 10. turen gikk fra Geilo til Balestrand, gjennom noe av den flotteste naturen vi har i Norge.

Flere trofaste turdeltakere har sagt at et gjensyn med både Dr. Holms Hotel på Geilo og Kviknes Hotel i Balestrand absolutt står på ønskelisten – og et besøk hvert 10. år er vel ikke for ofte? Det blir rikelig med naturopplevelser, fjell og fjord, flotte spektakulære veier, vi bor på to av «De historiske hotel» som er en opplevelse i seg selv, og hyggelig, sosialt samvær er vi alle med på å skape.
Link til brosjyre finner du her
Link til påmelding på nett finner du under brukermenyen eller  her.
Dersom du ønsker å sende innmelding pr. post finner du skjemaet her
Real time web analytics, Heat map tracking