• Senternytt
  • Oslo senter

Norwegian Sportscar Rally 2016

NSCR09 til 12.06 – Norwegian Sportscar Rally.I år gikk turen til Sverige - Grebbestad og på øyene Orust og Tjörn, med 160 deltakerne i vel 80 ekvipasjer.

Alle var enige om at det hadde vært en flott tur som var godt arrangert.

 

 

Vårmønstring på Øvrevoll 2016

Øvrevoll 3Vårmønstring på Øvrevoll i regi av NSK.

Vårmønstringen 2016 er den 41. i rekken av dette tradisjonsrike vårtreffet. Dette er Norges største bil show. MG var godt representert med 50 biler av ulik type og årgang.

 

 

 

 

 

Les mer …

Innemøte 6/4-2016

Innemøte april Raymond WardenærVi avholdt siste innemøte før sesongstart med et innholdsrikt og godt fortalt foredrag fra Raymond Wardenær, hvor han fortalte og viste bilder av sitt liv med biler «fra barnevogn til veteranvogn». Vi må bare konstatere at Raymond er en fotograf i særklasse!

Godt oppmøte og god stemning!

 

 

 

 

 

Innemøte 2/3-2016

Innemøte mars Kjell Hagen Nilsen 2Kjell Hagen Nilsen holdt et veldig lærerikt foredrag om bilens elektriske anlegg med vekt på Lukas (the Prince of Darkness).

Mange valgte å legge turen hit denne kvelden, og vi håper at de har lært noe slik at man kan fikse problemer med bilen selv.

 

 

 

 

Oslo: Rapport fra Treff på onsdag 27 mai

NMbilde 1GK Oslo Senter stilte på treffet til Albion (Norsk Britisk Bilhistorisk Forening) ved parkeringsplassen på Henie-Onstad kunstsenter på Høvikodden i Bærum.

 

 

 

Les mer …

Møte i Oslo senter

IMG 1390L

Vi var 5 biler som møttes på Statoil-stasjonen i Asker for å kjøre til Lier Traktor i Drammen. Vi kjørte den gamle Drammensveien, som det er hyggelig å kjøre – lite trafikk, ingen kø som i gamle dager.

 

 

 

 

 

Les mer …

Oslo: «Vårslipp» på Rådhusplassen


bilde 2lOslo Senter NMGK hadde sitt årlige «vårslipp» på Rådhusplassen den 06.05.15
Vi markerte at sesongen var i gang, og 13 biler stilte opp under "skansen".
Vi fikk mye positiv oppmerksomhet fra folk som var på Rådhusplassen.

 

 

 

 

 

 

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking