• Senternytt
  • Follo senter

Follo: Ekebergmarkedet september 2015

DSCN3177Atter en gang åpnet Ekerbergmarkedet og atter en gang kunne vi gå rundt
i strålende sol og beskue ting og tang som de færreste av oss virkelig har bruk for.

Men morro er det; rote litt i kasser med skrot, forsøke å finne en "godbit", hilse på gamle bilvenner og ikke minst venner fra MG-miljøet.

 

 

Les mer …

Follo: Årsmøte i Follo senter 2015

Follo arsmøte 2015Onsdag 21. januar var det første medlemsmøte i Follo senters nye lokaler. De er ikke like herskapelige som vårt tidligere møtested, men vi har fått atskillig bedre plass, og det er mye lettere å prate sammen. Og det er vel mye av vitsen med å møtes?

Les mer …

Høstmarked på Ekeberg

IMG 2432LLørdag 21 september var det igjen høstmarked på Ekeberg Camping i Oslo.

Tradisjonen tro var "stigebilen" på plass og Bjørn G Johannesen fra Norsk Veteranvogn Klubb ønsket velkommen og kunne fortelle at Ekebergmarkedet var avholdt 35 ganger. Det er det man kan kalle tradisjon.

Og det er også tradisjon i at Follo Senter står for Norsk MG Klubbs stand på markedet.


Les mer …

Ekebergmarkedet mai 2013

IMG 1732 smallLørdag 4.mai var det som vanlig marked, bedre kjent som Ekebergmarkedet, i regi av NVK (Norsk Veteranvogn Klubb)  på Ekeberg Camping like utenfor Oslo sentrum. Markedet har eksistert lenge og er å regne som et av vårens høydepunkter for den som leter etter "dingser" man tror man har bruk for eller "ting" som er kjekt å ha. Allerede fredag kveld kommer folk som har "ting" å tilby. De kommer i busser, lastebiler og andre fremkomstmidler , noen med en liten varebil og tilhenger, andre med bil og campingvogn.

Les mer …

Søndagstur 24. juni med Follo senter

Hei alle NMGK Follo-venner, 

Ekstra hei denne gangen til Bjørn Berger fra Lørenskog, nytt medlem med MGA 1962. Velkommen til deg, håper å se deg på riktig mange innemøter og turer. Kanskje allerede nå søndag?

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking