• Senternytt
  • Buskerud senter

NMGK Buskerud Senter Årsmelding 2017

Buskerud senter har også i 2017 hatt et år med stor aktivitet, og mange høydepunkt. Største arrangement i klubbens regi var Sesongstart på Lampeland Hotel i januar og ikke minst Krotur til Danmark i juli.
Totalt har vi gjennomført 20 aktiviteter, hvorav 6 medlemsmøter vinter/ høst, vi har arrangert 10 turer i kjøresesongen, en fellestur med Follo senter og hatt god deltakelse i NMGRally og NMGTreff. I tillegg var vi vertskap for Årsmøtet i NMGK, med påfølgende sosialt samvær på kvelden.

Les mer …

Sesongstart 2017

Invitasjon sesongstart  Buskerud senter har gleden av å invitere til sesongstart på Lampeland hotell 7–8. januar 2017. Vi møtes på hotellet for innsjekking lørdag kl14:00. Hotellet ligger et steinkast fra fylkesvei 40, rett ved Cirkle K bensinstasjonen i Lampeland

 

 

 

 

 

 

 

Les mer …

Aktivitet uke 25 – Buskerud senter.

IMG 3011LBuskerud senter hadde en svært vellykket deltakelse i NMGR for 11 ekvipasjer i uke 23. Flott reise både til og fra Lillehammer på fine MG-veier uten uhell, og med premiering for 2. og 3. plass i den innlagte Ghymkana konkurransen til h.h.v. Trond Jonassen og Ola Askelvoll med co-drivere. Turen i Rondane og samværet med så mye hyggelige mennesker, innrammet av mange flotte biler, er en stor opplevelse.

Les mer …

Buskerud: Hva hendte i uke 22?

Burud 2016IMG 0461…………… og så kom sommeren!

Vi har lagt bak oss en uke med mange aktiviteter og litt blandet vær. Lørdag 28/5 var vi invitert til å profilere klubben på Åpen Bil dag i regi av NMHK Drammen, på regionens senter på Burud.

 

 

 

Les mer …

Buskerud . Medlemsmøter i mars og april

Våre avtalte møter er avholdt med bra deltagelse, henholdsvis 19 og 23 deltakere.

Temaene har vært forberedelser til det kommende årsmøte, og gjennomgang av årsmøtedokumentene.

Den forestående kjøresesongen står nå sentralt i praten, og ikke minst var det spesielt fokus på hvordan våre juvéler skal kunne skinne best mulig når vi nå skal ut å vise oss frem. Interessant innføring og repetisjon på stell av lakk engasjerte mange. Takk til Christian som på strak arm tok oss igjennom de forskjellige elementene i prosessen.

Det vises tydelig at våren er her. Det er stor aktivitet, med mye mennesker fra mange klubber på vårt felles møtested hos Motorhistorisk Forening på Burud. Et fantastisk treffsted, som stadig utvikles. Stor takk til alle ILDSJELER.

Vi ønsker alle en Hyggelig Kjøresesong.

Øivind Westby

Leder Buskerud Senter

Medlemsmøte 13. januar 2016

IMG 2872llÅrets første møte ble avholdt i lokalene på Burud, badet i vakker, hvit østlandsvinter. Tema i dag var pågående restaurering av MG GT og terminliste for 2016.

 

 

Les mer …

Buskerud: Medlemsmøte februar 2016.

 

NMGK Buskerud Senter

Medlemsmøte februar 2016.

Februar møtet er avholdt i lokalene på Burud. Tema for kvelden var praktisk vedlikehold av våre biler. Geir Enersen ledet oss gjennom sjekkpunktene i forkant av vinterlagring, og hvilke punkter vi nå må fokusere på når bilene igjen skal på veien. Vi fikk også presentert en del kjemikalier for rens og preventivt vedlikehold av motor. Engasjementet var stort, og spørsmålene mange blant de 19 fremmøtte entusiaster.

Dette åpnet også for debatt om montering av magneter som Geir E. er leverandør av. En del entusiaster har montert dette i sine biler. Disse bekrefter at motoren forbrenner bedre, gir en renere motor og svært lave verdier på måling av avgasser. Om bensinforbruket reduseres er våre brukere noe mer i tvil om, men det er mest fordi man ikke måler dette så nøye. Vår iboende skepsis er sterk i flg. Geir, som imidlertid er meget overbevisende i sine innlegg.

Senterleder presenterte terminliste for året, og kommenterte litt rundt de forskjellige ruter som er aktuelle for kortere og lengre turer gjennom sommeren. Dette ble godt mottatt og listen vil bli distribuert alle medlemmer i løpet av måneden.

Øivind Westby

Årsmøte Drammen senter

 

Referat

MuseumburudDet ble avholdt årsmøte på Burud for Drammen senter onsdag 13.11. 2013. 20 medlemmer møtte og hovedtema var å få på plass et utvidet styre med definerte arbeidsoppgaver. Løsningen man kom fram til fikk full tilslutning fra de fremmøtte.

Steinar Braaten hadde lagt fram et forslag om å endre navnet fra Drammen senter til Buskerud senter. Dette ble godkjent uten innvendinger og vil bli lagt frem for styret i NMGK for godkenning. Arbeidet starter nå med å planlegge neste års terminliste og igangsette arbeidsgruppene med definerte oppgaver.

 

  • 1
  • 2
Real time web analytics, Heat map tracking