• Senterblogg

Bergen senter flytter og utvider

For noen måneder siden, i februar, fikk vi oppsigelse fra huseieren i Ytre Arna. Klubblokalene vi har hatt de siste 7 årene skulle overtas til bruk for et annet firma i gården. Samtidig antydet huseier at det var mulig å leie et annet lokale i samme bygning. Så skjedde det ikke mer. Tiden gikk og noen begynte å lure på om det var falsk alarm. Kanskje vi fikk beholde klubbhuset vårt likevel? Men i forrige uke tok huseier kontakt igjen. A paa bukk 500.

Les mer …

Bergen: Aftentur til Glesvær

Så lenge været gjør det til en hyggelig opplevelse vil vi forsøke å invitere til kveldsturer i Bergens noenlunde nære omegn. I går, onsdag 8 juni, gikk turen til Sotras sydvestre hjørne. På Glesvær finnes en gammel (?) kafe, spise- og skjenkested. 7 biler stilte til start på "Storavatnet Bussterminal" - i tillegg til 2 etternølere som ble kjørende alene og som møtte oss vel fremme på kafeen.

Les mer …

Bergen: Invitasjon til "Sogneturen" 2019

Sola Strand Hotel at the beach

Ett år har gått siden den fantastiske turen til Ålesund og Atlanterhavgsveien, og det er på tide å invitere til Sogneturtur med Bergen Senter igjen. Enkelte har kanskje gått ut fra at vi endelig har fått geografikyndige folk inn i arrangementskomiteen, siden turen i fjor faktisk gikk gjennom Sogn og Fjordane fylke. Men nei - vi er like dårlige i geografi som vi alltid har vært. Årets Sognetur går sydover. Til Ryfylke, intet mindre.

På samme måte som i fjor starter vi det hele med en båttur. Vi tar danskebåten fra Bergen, men hopper av i Stavanger. Deretter går turen langs kysten på Nordsjøveien til Egersund før vi etter hvert brekker av nordover og innover i landet til Sirdalen. Så blir det en spektakulær tur ned langs fjellsidene til Lysebotn (tips hvis bremsevæsken ikke er ny av året: bytt før denne turen). Så blir det ferge utover Lysefjorden til Songesand. Neste overnatting er Sand i Suldal før vi drar hjem via Sauda, Røldal og Odda.

Som vanlig inviterer vi medlemmer fra Triumph-klubben til å være med oss, i tillegg til klubbmedlemmer fra andre sentre.

 

 

Les mer …

Bergen: Kveldsbesøk på Ranchen

Det har vært en lang, kald og våt vår for oss vestledinger. Noen solskinnsdager har vi hatt, men gjerne sammen med bitende kulde. Så godt som hele mai gikk med, uten at det egentlig var vær for hygge i åpne biler. Og varslingstid er nesten ukjent. Plutselig er solen der, uvarslet, og eneste mulighet for MG-tur er å sette seg i bilen og kjøre alene. Men så, helt i slutten av mai, kunne montrologene melde om et lite opplett med en og annen solstråle på onsdag, akkurat da kalenderen hadde bikket over på juni.

Les mer …

Sogneturen 2018

IMG 7621 3

Etter en fantastisk sommer var vi litt urolige for at godværet skulle være “brukt opp” når Bergen senter dro på årets “Sognetur” i månedsskiftet august/september. Men, vi trengte ikke bekymre oss. Mirakelsommeren 2018 var ikke riktig over ennå og sørget for en fantastisk opplevelse for bergensere på tur gjennom det aller vakreste landskapet Norge har å by på. Denne gang tok vi Hurtigruten fra Bergen til Ålesund. Etter en svingom nordover til Atlanterhavsveien kjørte vi gjennom indrefileten av Norsk turistvei tilbake til Bergen. Det ble 4 uforglemmelige dager.

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking