• Senternytt
  • Bergen senter

Bergen: Sesongens siste medlemsmøte inne

20170503 193410 800Vårsesongen i NMGK Bergen går mot slutten. Onsdag kveld møttes vi til siste medlemsmøte inne, denne sesongen.

Ved siden av "dei faste postane" med kaffe, vafler og småprat fant vi tid til en alvorsstund med utdeling av plaketter til avløste tillitsmenn. Ikke mindre enn 2 tidligere senterledere ble tildelt klubbens "honorære plakett" som takk for innsatsen.

Siden det endelig begynner å våres i Bergen var det mange som benyttet anledningen til å lufte kjæledeggen. Det var derfor hyggelige forhold i "parkeringskorridoren" utenfor klubblokalet.

Les mer …

Bergen: Invitasjon til Sogneturen 2017

IMG 1893 500Norsk MG Klubb Bergen senter vil med dette invitere våre medlemmer på nok en sognetur. Etter flere år med andre reisemål drar vi sommeren 2017 igjen til indre Sogn. Samtidig inviterer vi også våre venner i Triumph-klubben i Bergen til å være med.

 

 

Les mer …

Bergen: Søndagstur til Modalen

IMG 1781 1Det er ferietid og mange bergensere har annet å gjøre enn å kjøre bil. Likevel, noen av oss kan ikke tenke oss en bedre måte å tilbringe en fin fridag. Det var fire av oss denne søndagen.

Fire ekvipasjer sto parat til å utnytte godværet vi var velsignet med denne helgen. Og de ble ikke skuffet, for dette ble en flott tur gjennom et nydelig vestlandslandskap med akkurat passe sol og varme.

 

Les mer …

Bergen: Soltreff ved Bradbenken

ERJ 8521 500Soldager i på Vestlandet har vist seg å være et knapphetsgode i år også. Etter 3 fine uker rundt månedsskiftet mai/juni har sommeren stort sett vært forbeholdt alle andre enn vestlendingene. Så da må vi naturligvis ta vare på de anledningene som byr seg.

Da værmeldingene var særs gode for onsdagen, sendte vi ut en invitasjon til felles samling på Bradbenken, sammen med Triumph-klubben.

 

Les mer …

Vestlandsk hygge i Danmark

img1447crop 1Rogaland og Bergen er hjemme igjen etter felles langtur til Danmark og påfølgende Rally i Gudbrandsdalen. Samarbeidet mellom Rogaland og Bergen fortsetter - fellesturen vi avtalte da vi møttes på Sand i Rogalands nordfylke i fjor høst ble en realitet denne sommeren.

Danmark kvitterte med sol og stille vær - en nokså uvanlig kombinasjon på de breddegrader.

 

Les mer …

Bergen: Prosjektkveld 2015-12

IMG 0606Etter en litt treg oppstart på sesongen ble det endelig en noenlunde produktiv prosjektkveld i klubbhuset denne onsdagskvelden. Kvelden sto i sterk kontrast til forrige gang, da vi endte opp med å prate bort hele kvelden.

Selv om ikke alt er helt på plass enda, kunne vi endelig ta fatt på klargjøring til montering av senterets 1800 CC B-motor som med tid og stunder skal inn i Roy Hæreids MGA. Denne kvelden dreide det seg om rengjøring av "interiørdetaljer" og innsetting med olje før de ble pakket inn i cling film og lagt bort igjen. Vi oppdaget også en ny måte å bruke løftebukken.

Les mer …

Bergen: Prosjektkveld 2016-3

Banjo Swap 640px 111Prosjektkveldene går sin gang i Bergen senter. Motoroverhalingen er ferdig, og vi er i gang med nye utfordringer.

Denne onsdagen var oppgaven å sette differensialen fra en hugget MGB inn i en MGA - en oppgave vi løste greit. 11 sjeler hadde tatt veien til Ytre Arna denne onsdagskvelden. Noen var nysgjerrig på kveldens prosjekt, og mange ville bare drikke kaffe og slå av en prat.

Les mer om MGB differensial i MGA...

Les mer …

Bergen: Årsmøte 2015

IMG 0598 230

Bergen senter arrangerte årsmøte i forbindelse med medlemsmøtet 2 desember. 

Det var "The Usual Suspects" som var til stede. 10  sjeler som besluttet planene for senterets skjebne i 2016.

Ved siden av å gjenvelge Peter og Jan Erik i deres respektive verv, godkjente møtet budsjettet for kommende år. Budsjettet er dog beheftet med en del usikkerhet. Tilskudd fra moderklubben og overskudd fra hugging av bil er er forventet, men ikke bombesikre. Beskjedne anskaffelser som f.eks internett i klubbhuset, gjennomføres med det første, men en del andre poster avventer i henhold til prinsippet om "tæring etter næring".

 

 

Real time web analytics, Heat map tracking