• Senternytt
  • Bergen senter

Bergen: Medlemsmøte februar 2014

Det var ordinært månedlig medlemsmøte for Bergen Senter i lokalene til BTM mandag 3 februar. 11 medlemmer var til stede. Vi var for anledningen sviktet av Halvor Asland, som ikke var på besøk i Bergen denne mandagen.

Les mer …

Bergen: Medlemsmøte januar 2014

IMG 2072Årets første medlemsmøte gikk av stabelen som vanlig i Bergen Tekniske Museum på årets første mandag. Hele 15 medlemmer hadde funnet veien til Møhlenpris denne gangen. Årsmøtet, som i år avholdes allerede i begynnelsen av februar, rykker nærmere og de fremmøtte ønsket å bruke litt tid på å drøfte aktuelle saker som kommer opp der.

 

Les mer …

Bergen: Juleavslutning 2013 i BTM

IMG 2822 230pxBergen Senter avsluttet fredag 6 desember klubbåret 2013 med hyggelig samvær og tradisjonell julepizza med typisk bergensk beskjedenhet i BTM. Tilreisende gjest Ingrid Evjenth Braaten sto for trekningen av årets hovedgevinst - verktøykofferten. Vinneren, Truls Sundt, donerte umiddelbart kofferten med innhold til klubbhuset i Ytre Arna.

Les mer …

Bergen: Årsmøte på BTM

IMG 0766 230px17 medlemmer hadde funnet veien til kafeen i Bergen Tekniske Museum denne mandagskvelden 2. desember  2013. Også denne gang var Halvor Asland i Bergen og spanderte kvelden sin på oss. 

Det er mange ting som må på plass før et regionalt senter i Norsk MG Klubb tegner leiekontrakt på et næringsbygg på nesten 600 kvadratmeter, ikke minst en mengde formaliteter. 

Les mer …

Bergen: Besøk i VW-klubben

C7D 4061 1

Bergen Senter møttes i uvante omgivelser i går mandag 18 november. Senteret var invitert av VW-klubben til en omvisning i deres lokaler på Breistein nord for Åsane ved Bergen.

VW-klubben er betydelig større enn oss i her på Vestlandet. Klubben har ca 300 medlemmer som sokner til lokalklubben, mot NMGKs ca 60. 

Hvis hensikten var å imponere gjestene fra MG-miljøet, kan vi slå fast at møtet var en suksess. 10-12 fremmøtte fra Bergen Senter var temmelig storøyd over hva kollegene har klart å få til.

Det viste seg fort at vertskapet naturligvis hadde en baktanke med invitasjonen....


Les mer …

Bergen: Medlemsmøte i oktober

IMG 0757Medlemsmøtet ble gjennomført som annonsert om kvelden mandag 7 oktober i de vanlige lokalene til BTM. 11 medlemmer var til stede, inklusive Halvor Asland som var på besøk i Bergen. Som vanlig ble det servert kaffe og småkaker. Vi fungerer ikke optimalt uten tilgang på sukker og koffein.

Hovedtemaet var planene for klubbhus. Det har vært en viss utvikling siden siste møte. Et lokale i Kverneviken i Åsane har blitt inspisert, vurdert og funnet ikke passende for klubbens behov. For tiden er det Ytre Arna som synes mest lovende.


Les mer …

Bergen: Medlemsmøte november 2013

89 1553550128 xlMandag 4 november ble det avholdt medlemsmøte i Bergen Senter, som vanlig i Bergen Tekniske Museum. 13 personer var til stede, inklusive medlem nr 1, Halvor Asland, som igjen var på besøk i Bergen.

Blant flere viktige saker som ble diskutert, var planene om klubbhus i Arna Industrihus i Ytre Arna.


Les mer …

MG Bergen Bilopphøggers

MGF Hugg 640 69 staute karer fra Bergen og en ekstra dedikert sogning som hadde tatt turen fra Jølster for anledningen, møtte opp i garasjen hos Raymond på Nesttun lørdag morgen. Anledningen var Atles innkjøpte 1996 modell MGF som forsiktig skulle demonteres og dermed bli organdonor for mange dødssyke søsken, fettere og kanskje en og annen fjernere slektning. I likhetmed BMCs praksis i 60- og 70-årene har MG-Rover konsernet gjenbrukt mange deler i sine ulike modeller.


Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking