• Senternytt
  • Bergen senter

Danmarkstur som oppkjøring til Norsk MG Rally

danmark500Rogaland senter tar med seg Bergen og andre interesserte på danmarkstur uken før Norsk MG Rally.

I en viderført vestlandsk forbrødring har Rogaland senter invitert Bergen på tur til Danmark fra lørdag 4 juni 2016. Reisefølget returnerer med danskebåten til Oslo om morgenen torsdag 9 juni, akkurat i tide til en travel helg med moderklubben på Hafjell ved Lillehammer. De som ikke skal på MG-rally kan naturligvis avslutte der og dra hjem.

Andre interesserte inviteres også til å slå følge, på hele, eller deler av, turen. PDF med informasjon om opplegg finnes her. Merk at det ikke er sentralisert påmelding. Interesserte bestiller selv ferge og overnatting på de angitte hoteller. Det er fullt mulig for interesserte på sør- eller østlandet å ta en annen ferge enn vestlendingene på utfarten. Så tar vi eventuelt felles ferge hjem igjen. Det finnes forhåndsbestilte rom frem til 15 desember. Arrangørene ber likevel om at de som kaster seg på dette, informerer turarrangørene (detaljer i infofilen). 

 

Bergen: Første garasjekveld i nytt klubbhus

IMG 0570 1Første garasjekveld i nytt klubbhus er historie. Det er naturligvis en stor begivenhet å ta i bruk klubbens eget klubbhus her i Bergen. Mange og lange dugnadsdager har gått med etter overtakelsen 1 juli, men nå er det bare finpuss og pynt som står igjen. Siste ordinære dugnad er torsdag 17 september. Deretter blir det mulig å benytte seg av klubbhusets tjenester, ikke minst løftebukk og verkstedplass.

 

Les mer …

Bergen: Nytt klubbhus

C7D 4682 220Bergen Senter har flyttet inn i nytt klubbhus i Ytre Arna. 1 juli var offisiell overtakelsesdato i det som foreløpig må kalles et råbygg. Et lagerlokale på 250 m2 i den gamle bomullsvarefabrikken til Arne Fabrikker tilhører nå Norsk MG Klubb og blir møtelokale, verksted og parkeringsplass for inntil 11 biler. Sommer og høst i senteret blir dermed preget av muring, snekring og innredning.

Les mer …

Bergen: Grasrotandelen

GRASROT

 

Fra godstolen hjemme kan du sørge for at senteret får din anndel av det du spiller for hos Norsk Tipping. Dersom du ønsker at Norsk MG Klubb Bergen Senter skal motta din grasrotandel klikker du på plakaten over for å registrere dette.

Ha spillekortet klart.

Bergen: Innkalling til ekstraordinært årsmøte

Innkalling til ekstraordinært årsmøte i Norsk MG Klubb, Bergen Senter

Med hjemmel i senterets vedtekter §12 kaller styret i NMGK Bergen Senter inn til ekstraordinært årsmøte i Bergens Tekniske Museum, onsdag 3 juni 2015 kl 1900. Fullstendig saksliste sendes ut så snart vi har den klar, senest 1 uke før møtet, iht vedtektenes § 8.

Link til vedtektene finnes her: http://www.nmgk.no/index.php?option=com_content&view=article&id=343&Itemid=1215&lang=nb

Les mer …

Bergen: MKIB Lagunen 2015

Lagunen1 250pxEtter at den ene solfylte artikkelen etter den andre har blitt publisert fra ulike sentre denne våren, har vi bergensere, med stadig tiltagende misunnelse, kikket ut våre egne vinduer og konstatert at våren i Bergen ikke har kommet riktig ennå. Haggelbygene og snøfillene i forrige uke sto ikke godt til vårmønstringer både her og der på østlandet.

Men i dag var det endelig vår tur. Motorklubbene i Bergen (MKIB) arrangerte den årlige vårmønstringen Kristi Himmelfartsdag i strålende solskinn. NMGK hadde fått plass på et sted som passet bedre til en regnværsdag, men senteret rigget seg pliktskyldigst til med infostand på riktig sted og lot solskinn være solskinn.

Les mer …

Bergen: Sesongens siste garasjekveld

GK5 1 250px11 sjeler møtte frem på sesongens siste garasjekveld i Hønsehuset. Motorprosjektet som har preget disse kveldene har nå kommet til en naturlig skillevei. De siste forberedelsene er nå gjort og vi er klare til å levere motorblokken inn til motorverkstedet Auto23 i Fyllingsdalen. Allerede forrige måned var det klart at Roy skal overta motoren når den er ferdig overhalt og han dekker derfor kostnadene som påløper for å gjennomføre en fullverdig overhaling.

Les mer …

Bergen: Garasjekveld i vårsol

IMG 3995 1

Mange syntes nok det var for galt å bruke en av de fineste vårdagene hittil på en garasjekveld i Hønsehuset. De som likevel møtte frem denne mandagen visste i hvert fall å kose seg i solveggen før arbeidet tok til.

Og arbeidet besto i å sluttføre demonteringen av vår MGB 1800 B-motor og å bedømme tilstand på vitale deler. Slik vil vi legge grunnlaget for en fullverdig overhaling og en motor i toppstand.

Les mer …

Real time web analytics, Heat map tracking