Norsk MG Treff

 

2015 Norsk mg treff
Invite NMGT2016 front
Skjermbilde fra 2017 03 08 14 40 22

 

 

Norsk MG Treff er et fellesprosjekt der 4 av klubbens sentre går sammen om å arrangere treff for hele klubben.

Konseptet for NMGT er å lage en komfortabel ramme for gode opplevelser. Standarden er bevisst nøktern for å holde kostnadene, og dermed prisen, på et beskjedent nivå. Derfor unngår vi helst hoteller og finner andre, rimeligere, alternativer. Overnatting og bespisning på folkehøyskoler har vist seg å være et veldig fint alternativ. Derfor koster det som regel et par tusen mindre å være med på "treffet" enn på de fleste sammenlignbare arrangemeneter.

Norsk MG Treff har etter hvert blitt en årviss hendelse for medlemmene i Norsk MG Klubb. Treffet har gått i klubbens regi hvert år siden 2011 og arrangeres av sentrene Buskerud, Østfold, Agder og Bergen. Treffet roterer i en 3-årig syklus mellom Sørlandet, Østlandet og Vestlandet. I listen over tidligere arrangementer finner vi Lista Flypark i Vest-Agder, Danebu i Valdres, Eidfjord i Hardanger og Skjeberg i Østfold.

I 2017 var det Sørlandet og Lista Flypark som var vert for Norsk MG Treff. Neste gang drar vi til Hallingdal og Torpo. Påmelding til NMGT 2018 startet 28 februar. Treffet er meget populært i klubben har en tendens til å bli fulltegnet på ganske kort tid. Hvis du vil være med bør du melde deg på med en gang. Hvis ikke, risikerer å bli stående igjen på perrongen når toget går.

 

Les om Norsk MG Treff 2016 her.

Les om Norsk MG Treff 2017 her.

Regalia

Klubbregalia

Stil - Eleganse - Tilhørighet

Regalia selges i de enkelte sentrene. Normalt vil senterleder være tilgjengelig for salg av regalia på medlemsmøter eller andre arrangementer i senterets regi. Snakk med din senterleder.

 

Stort grillmerke
 

Stort vognmerke

Emalje og messing

Ny produksjon med forbedret festeanordning.Denne kommer uskadet frem, og sitter som støpt.

Pris kr 250,-

Lite vognmerke
 

Lite vognmerke

Emalje og messing.

Robust og elegant merke som viser hvor du hører hjemme.

Pris kr 140,-

Pin
 

Jakkemerke

Emalje

Vis hvor du hører hjemme.

Pris kr 15,-

 
Sort kaffekrus
 

Sort kaffekrus

"Driver's Mug

Kaffekrus med klubblogo. Sort interiør.

Pris kr 100,-

Rødt kaffekrus
 

Rødt kaffekrus

"Co-driver's Mug"

Kaffekrus med klubblogo. Rødt interiør.

Pris kr 100,-

Jakkemerke i stoff
 

Jakkemerke i stoff

Brodert stoff jakkemerke utformet som klubbens våpenskjold. Merket har strykelim bakside og er enkelt å påføre.

 

Pris kr 35,-

Klistremerke
 

Klistremerke

"Rutestik"

Klistremerke med klubbens våpenskjold til innsiden av en glassrute. Motivtrykket er på limsiden og er synlig gjennom glassruten.

Pris kr 10,-

Lokale arrangementer

De tre store, nasjonale arrangementene i klubben er Norsk MG Rally i juni, og MGA-dagen og Norsk MG Treff i august. I tillegg arrangerer de lokale sentrene mye spennende i løpet av et typisk år i klubben. Disse aktivitetene er naturligvis åpne for alle klubbens medlemmer.

Sogneturen med Bergen senter.

Sent i august eller tidlig i september pleier Bergen senter å invitere til en week-end tur med to overnattinger.

Engelsk bildag med Vestfold senter.

Danmarkstur med Rogaland senter

I tillegg arrangerer enkelte medlemmer turer i privat regi, med deltakelse etter invitasjon. Mange ganger går det greit å skaffe seg en invitasjon, ganske enkelt gjennom en samtale med arrangøren.

Til sammen blir dette en imponerende samling aktivitet som foregår med og rundt bilene, som tross alt er det sentrale i en klubb som vår.

 

Real time web analytics, Heat map tracking