Årsmøte Drammen senter

 

Referat

MuseumburudDet ble avholdt årsmøte på Burud for Drammen senter onsdag 13.11. 2013. 20 medlemmer møtte og hovedtema var å få på plass et utvidet styre med definerte arbeidsoppgaver. Løsningen man kom fram til fikk full tilslutning fra de fremmøtte.

Steinar Braaten hadde lagt fram et forslag om å endre navnet fra Drammen senter til Buskerud senter. Dette ble godkjent uten innvendinger og vil bli lagt frem for styret i NMGK for godkenning. Arbeidet starter nå med å planlegge neste års terminliste og igangsette arbeidsgruppene med definerte oppgaver.

 

SENTERMØTE DRAMMEN 9. oktober.

IMG 2522Det var et spennende og veldig interessant medlemsmøte i Drammen Senter onsdag 9. oktober.

Senterleder Erik Katrud var ikke til stede, men med Tom Gulbrandsen som stedfortreder ble møtet startet kl. 19:00 og tema for kvelden var dekk.

 

Les mer …

Stemningsrapport fra Drammen senters krotur

Torsdag 4.juli reiste 32 biler fra Drammen og Agder senter på helgetur til Danmark. Vi reiste med ColorLine Superspeed fra hhv. Larvik og Kristiansand. Basen vår i Danmark var Tylstrup Kro, ca. 5 mil sør for Hirtshals.

 

Les mer …

Drammen senter inviterer til Danmarkstur

Krohelg i Nord-Jylland

danmarkdrammenDette er en foreløpig invitasjon. Priser samt program er ikke endelig på dette tidspunkt. Bindende påmelding vil følge ved årsskiftet med nøyaktig pris.

Les mer …

  • 1
  • 2
Real time web analytics, Heat map tracking