“Gjenbruk” av Ryfylkeløpets løype som søndagstur for NMGK-Rogaland

IMG 5695

Etter at Odd, Johan og undertegnede med co-drivere deltok på Ryfylkeløpet sist helg, inviterte Odd og Johan resten av MG-familien i Rogaland med på en tur til Ryfylke på søndag 5. september. 10 MG-er i alle regnbuens farger møttes på Solbakk i strålende solskinn.

 

 

 

 

 

 

Johan ledet an via flotte MG veier til Årdal gamle kirke (fra 1620) her fikk vi en omvisning i et godt bevart kirkebygg (og jammen dukket det opp en svovelpredikant som holdt en flammende preken) . Etterpå gikk turen til Lillian og Kjell på Randøy, som inviterte til lunch på hytta. Etter å ha satt til livs store mengder grillmat og nystekte vafler, tok Odd teten og ledet oss via flotte omveier til Jørpeland, hvor vi delte oss i to grupper. De «underjordiske» dro gjennom tunnelen under Gandsfjorden til Stavanger og vi andre tok fergen fra Oanes til Lauvvik. Takk for turen til alle, og tusen takk for til Kjell og Lillian som tok imot oss på hytta med stor gjestfrihet.

IMG 5689 IMG 5692
Svovelpredikanten Kjetil entrer prekestolen i Årdal gamle kirke. Fra han kommer det alltid klare meldinger… Lillian og Kjell har fyrt opp grillen og serverer lunch til vennene fra MG-klubben
IMG 5693 IMG 5690 
På terrassen hos Lillian og Kjell er det vanskelig å ikke trives!  Venter på fergen ved Oanes. Fergesambandet drives uten offentlig støtte i konkurranse med den lange Ryfasttunnelen under Boknafjorden. Prisen er omtrent den samme som i tunnelen, men det er unektelig bedre utsikt og friskere luft på fergeturen enn i tunnelen.
Real time web analytics, Heat map tracking